Pontul Zilei - 16 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 16 ianuarie 2019, format din meciul AS Monaco - OGC Nice (ora 20:00), din etapa a 17-a a campionatului Franţei (restanţă), care va avea loc pe stadionul "Stade Louis II" din Monte Carlo.Pariază acum pe meciul AS Monaco - OGC Nice!


AS Monaco a disputat în acest an 3 meciuri în 3 competiţii, rezultatele fiind bune, ţinând cont de parcursul din acest sezon. "Les Monégasques" au eliminat-o în Cupa Franţei pe Canet Roussillon FC (1-0, deplasare) şi în Cupa Ligii Franţei pe Stade Rennais (1-1, 8-7p, acasă), iar în Ligue 1 a terminat la egalitate cu Olympique Marseille (1-1, deplasare, Maxime Lopez 13 - Youri Tielemans 38). După 19 etape disputate, echipa antrenată de Thierry Henry se află pe locul 19 în clasament, având 14 puncte. Bilanţul "Les Rouges et Blancs", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 2 în Ligue 1, a fost de 3 victorii, 5 egaluri şi 11 înfrângeri, golaveraj 17-30.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), AS Monaco are cota 2.35 pentru un succes iar OGC Nice are cota 3.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.05.


OGC Nice a disputat în acest an 2 meciuri în 2 competiţii, având o înfrângere şi o victorie. "Le Gym" a debutat în 2019 cu o înfrângere în Cupa Franţei cu FC Toulouse (1-4, deplasare), însă în campionatul Franţei a reuşit să o învingă pe Girondins Bordeaux (1-0, acasă, Allan Saint-Maximin 16). După 19 etape disputate, echipa antrenată de Patrick Vieira se află pe locul 8 în clasament, având 29 puncte. Bilanţul "Les Aiglons", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 8 în Ligue 1 (vezi aici program, rezultate şi clasament), a fost de 8 victorii, 5 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 14-17.


AS Monaco, care s-a întărit cu mijlocaşul spaniol Cesc Fàbregas de la Chelsea, va încerca în acest an să urce în clasament şi să părăsească locul retrogradabil pe care se află în acest moment. Dacă va câştiga restanţa cu Nice, gruparea din Principat ar avea acelaşi număr de puncte ca şi Dijon FCO, echipă care se află pe poziţia de baraj şi s-ar apropia la un singur punct de SM Caen şi SC Amiens, formaţii care se află pe locuri salvatoare. În acest sezon, ASM a câştigat doar 3 meciuri, toate în deplasare, 3-1 cu FC Nantes, 1-0 cu SM Caen şi 2-0 cu SC Amiens. OGC Nice stă mult mai bine în clasament fiind la 4 puncte de locul 3, ultimul de Liga Campionilor. Va fi un meci între două echipe care au obiective diferite, gazdele să se menţină în Ligue 1, iar oaspeţii să termine sezonul pe podium.