Pontul Zilei - 9 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 9 ianuarie 2019, format din meciul Uzbekistan - Oman (ora 15:30), de la Cupa Asiei (Grupa F), care va avea loc pe stadionul "Sharjah" din Sharjah.Pariază acum pe meciul Uzbekistan - Oman!


Reprezentativa Uzbekistanului va juca miercuri după amiază cu selecţionata Omanului, principala contra-candidată la locul 2. În Grupa F e de aşteptat să se impună Japonia, în timp ce Turkmenistan să termine pe prima poziţie.


Echipa antrenată de argentinianul Héctor Cúper are în lot 16 jucători din campionatul Uzbekistanului şi 7 care evoluează în străinătate la Renofa Yamaguchi, FC Seoul, Shanghai SIPG, Júbilo Iwata, Anzhi Makhachkala, Al-Sharjah şi FC Rostov.


În ultimele 3 meciuri amicale, "lupii albi" au învins cu 2-0 pe Qatar, au terminat la egalitate, 0-0 cu Liban şi au pierdu cu 4-0 în faţa Coreei de Sud. Uzbekistan va pierde probabil cu Japonia şi va câştiga cu Turkmenistan, astfel că ar avea nevoie de victorie în meciul cu Oman, ca să treacă de faza grupelor. Toate partidele au avut loc pe teren propriu


Echipa antrenată de olandezul Pim Verbeek nu a trecut niciodată de faza grupelor la Cupa Asiei, însă va încerca la acest turneu final să realizeze această performanţă. Lotul de 23 de jucători este alcătuit în mare din jucători care evoluează în campionatul Omanului şi Arabiei Saudite, plus doi din Qatar şi unul din Malta.


În ultimele 3 meciuri amicale, "Al-Ahmar" au terminat la egalitate, 0-0 în deplasare cu India, au fost surclasaţi acasă cu 5-0 de Australia şi au câştigat, tot pe teren propriu, cu 2-0 în faţa Thailandei.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Uzbekistan are cota 1.97 pentru un succes iar Oman are cota 4.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.10. Uzbekistan are un lot mai valoros decât al Omanului, însă va avea un meci greu, dar care ar trebui să-l câştige. Oman va încerca să obţină un rezultat de egalitate, ca să-l obţină, va trebui să înscrie cel puţin un gol, pentru că e greu de crezut că va menţine scorul 0-0 timp de 90 de minute.


Cotele Betano pentru echipele care care se vor clasa pe locurile 1-2


Japonia

1.05

Uzbekistan

1.15

Oman

1.65

Turkmenistan

3.50


Uzbekistan - Oman 2-1

CÂŞTIGĂTOR!