Pontul Zilei - 8 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 8 noiembrie 2018, format din meciul Apollon Limassol - Eintracht Frankfurt (ora 19:55), din etapa a 4-a a Europa League (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Tsirio" din Limassol.Pariază acum pe meciul Apollon Limassol - Eintracht Frankfurt!


Apollon Limassol are un parcurs slab în Grupa H din Europa League, fiind fără victorie după 3 etape disputate. Până acum, "Theos" a pierdut pe "Stadio Olimpico" din Roma cu 2-1 în faţa lui Lazio, a terminat la egalitate acasă, 2-2 cu Olympique Marseille şi a pierdut pe "Commerzbank-Arena" din Frankfurt cu 2-0 în faţa lui Eintracht. După 3 etape disputate, echipa antrenată de Sofronis Avgousti se află pe locul 4 în clasament, având un singur punct, după Eintracht Frankfurt 9 puncte, Lazio SS6 puncte şi OM 1 punct.


Eintracht Frankfurt are un parcurs perfect în Europa League, unde este neînvinsă după 3 etape disputate. Până acum, "Die Adler" au câştigat cu scorul de 2-1 pe "Vélodrome" din Marseille cu Olympique, 4-1 pe teren propriu cu Lazio SS Roma şi 2-0, tot acasă, cu Apollon Limassol. După 3 etape disputate, echipa antrenată de Adi Hütter se află pe locul 1 în clasamentul Grupei H, având 9 puncte din 9 posibile, fiind urmată de Lazio SS Roma 6 puncte, Olympique Marseille şi Apollon Limassol, ambele cu 1 punct.


În campionatul Ciprului Apollon Limassol a pierdut în ultima etapă acasă cu 2-1 în faţa lui Anorthosis Famagusta şi este pe locul 3 în clasament, după 7 etape disputate, cu 16 puncte, după AEL Limassol 22 puncte şi APOEL Nicosia 17, care au însă un meci în plus. În schimb, în campionatul Germaniei, Eintracht Frankfurt a bătut-o cu 3-0 în deplasare pe VfB Stuttgart şi este pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte, la 7 puncte distanţă de Borussia Dortmund.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Apollon Limassol are cota 5.75 pentru un succes iar Eintracht Frankfurt are cota 1.57 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.15. Pentru ciprioţi va fi o ultimă şansă de a mai spera la calificare, însă pentru asta au nevoie de victorie. În schimb, germanii pot obţine matematic calificarea în şaisprezecimile de finală, în cazul unui succes în Insula Afroditei.


Apollon Limassol - Eintracht Frankfurt 2-3

CÂŞTIGĂTOR