Pontul Zilei - 7 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 7 noiembrie 2018, format din meciul Valencia CF - Young Boys Berna (ora 19:55), din etapa a 4-a a Ligii Campionilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Mestalla" din Valencia.Pariază acum pe meciul Valencia CF - Young Boys Berna!


Valencia Club de Fútbol a debutat în Grupa H a Ligii Campionilor cu o înfrângere, 0-2 pe "Mestalla" cu Juventus Torino, după care a reuşit un 0-0 pe "Old Trafford" cu Manchester United şi un 1-1 pe "Stade de Suisse" cu Young Boys Berna. După 3 etape disputate, echipa antrenată de Marcelino se află pe locul 3 în clasament, având 2 puncte. "Els Taronges" sunt la 7 puncte de Juventus Torino, la 2 puncte de Manchester United şi au un punct în plus faţă de Young Boys Berna.


Young Boys Berna a pierdut primele două partide disputate în Grupa H a Ligii Campionilor, 0-3 pe "Stade de Suisse" cu Manchester United şi 0-3 pe "Stadio Allianz" cu Juventus Torino, însă în ultimul meci a reuşit un 1-1 pe "Stade de Suisse" cu Valencia CF. După 3 etape disputate, echipa antrenată de Gerardo Seoane se află pe locul 4 în clasament, având 1 punct, după Juventus Torino 9 puncte, Manchester United 4 puncte şi Valencia CF 2 puncte.


În ultima etapă din campionatul Spaniei, Valencia a pierdut acasă, 0-1 cu Girona şi este după 11 etape disputate, pe un modest loc 11, cu 11 puncte. "Los Murciélagos" sunt la 2 puncte de retrogradare, fiind foarte departe de aşteptările suporterilor, însă îşi pot salva sezonul în cazul în care se vor califica în optimile Ligii Campionilor. Spaniolii nu au decât varianta victoriei în meciul cu elveţienii. Ei speră că Juve o va bate pe Manchester United şi că la sfârşitul etapei a 4-a, vor fi pe locul 2 în clasament, peste englezi. În plus meciul decisiv care va decide care echipă se va clasa pe locul 2, va avea loc pe stadionul "Mestalla".


În ultima etapă din campionatul Elveţiei, YB a câştigat cu 3-0 pe terenul lui Grasshopper Zürich. "Galben-negrii" au 34 de puncte, fiind primii în clasament, avânf 11 puncte în plus faţă de ocupanta locului 2, FC Basel. Young Boys Berna are în campionat 11 victorii, un egal şi o înfrângere şi cu siguranţă va câştiga un nou titlu. În schimb, în Liga Campionilor nu pot emite pretenţii nici la locul 3, care este de Europa League, pentru că a dat doar peste adversari puternici. Până la urmă elveţienii au ajuns în grupe, ceea ce este o performanţă. E greu de crezut că vor reuşi să o bată pe Valencia la ea acasă, chiar dacă aceasta are un sezon modest în La Liga.


Echipele probabile:


Valencia: Neto - Wass, Gabriel, Garay, Gayà - Soler, Parejo/Coquelin, Kondogbia, Guedes - Rodrigo, Batshuayi 

Absenţi: Cheryshev, Murillo, Parejo, Piccini


Young Boys: Von Ballmoos - Mbabu, Lauper, Von Bergen, Benito - Fassnacht, Sow, Sanogo, Sulejmani - Hoarau, Assalé

Absenţi: Lotomba, Teixeira, Wüthrich


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Valencia CF are cota 1.50 pentru un succes iar Young Boys Berna are cota 6.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.85.