Pontul Zilei - 6 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 6 noiembrie 2018, format din meciul SSC Napoli - Paris Saint-Germain (ora 22:00), din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, care va avea loc pe stadionul "San Paolo" din Napoli.


Pariază acum pe meciul SSC Napoli - Paris Saint-Germain!


SSC Napoli este după 3 etape disputate pe locul 2 în clasamentul Grupei C (vezi aici program şi rezultate), fiind calificată în optimile de finală, după ce s-au disputat jumătate din meciuri. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti este neînvinsă, având două rezultate de egalitate în deplasare, 0-0 cu Steaua Roşie Belgrad şi 2-2 cu Paris Saint Germain şi o victorie pe teren propriu, 1-0 cu FC Liverpool. "Gli Azzurri" sunt pe locul 2 în clasament, având 5 puncte, după FC Liverpool 6 puncte, dar înaintea lui Paris Saint-Germain 4 puncte şi Steaua Roşie Belgrad 1 punct.


Paris Saint-Germain are un parcurs slab în Liga Campionilor, fiind în mare pericol de a rata calificarea în optimile de finală! Echipa antrenată de germanul Thomas Tuchel are o înfrângere, 2-3 în deplasare cu FC Liverpool, o victorie, 6-1 acasă cu Steaua Roşie Belgrad şi un egal, 2-2 pe teren proriu cu SSC Napoli. "Les Rouge-et-Bleu" sunt pe locul 3 în clasament, după FC Liverpool şi SSC Napoli şi, în cazul în care ar pierde pe "San Paolo", ar mai avea şanse foarte mici de a continua în Liga Campionilor, pentru că FC Liverpool va câştiga probabil la Belgrad.


În acest weekend, SSC Napoli a bătut-o acasă pe FC Empoli cu 5-1 în Serie A şi este după 11 etape disputate pe locul 3 în clasament, cu 25 puncte, după lidera Juventus Torino 31 puncte şi Internazionale Milano tot 25 puncte. În schimb, PSG a învins-o, acasă, cu 2-1 pe Lille OSC, în etapa a 12-a, fiind al 12-lea succes. Ambele echipe au un atac bun în competiţiile interne, "Partenope" înscriind 24 de goluri, iar "Les Parisiens", 41. Italienii au ocazia de a face pasul spre optimi, însă rămâne de văzut dacă vor putea să-i bată acasă pe francezi.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), SSC Napoli are cota 2.75 pentru un succes iar Paris Saint-Germain are cota 2.38 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.90. După acest meci, SSC Napoli va mai juca cu Steaua Roşie Belgrad (acasă) şi FC Liverpool (deplasare), în timp ce PSG le va mai întâlni pe FC Liverpool (acasă) şi Steaua Roşie Belgrad (deplasare).