Pontul Zilei - 5 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 5 ianuarie 2019, format din meciul Deportivo Alavés - Valencia CF (ora 17:15), din etapa a 18-a a campionatului Spaniei, care va avea loc pe stadionul "Mendizorrotza" din Vitoria-Gasteiz.Pariază acum pe meciul Deportivo Alavés - Valencia CF!


Deportivo Alavés a avut o perioadă mai slabă în ultimele 5 etape disputate în Primera División, în care a pierdut cu CD Leganés (0-1, deplasare) şi Atlético Madrid (0-3, deplasare), a terminat la egalitate cu Sevilla FC (1-1, acasă) şi Athletic Bilbao (0-0, acasă) şi în ultima partidă, a câştigat cu Real Sociedad (1-0, deplasare). După 17 etape disputate, echipa antrenată de Abelardo se află pe locul 5 în clasament, având 28 puncte. Bilanţul "Babazorros", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 14, a fost de 8 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri, golaveraj 19-17.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Deportivo Alavés are cota 3.20 pentru un succes iar Valencia CF are cota 2.40 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.20.


Valencia CF este campioana remizelor în Primera División, unde are un sezon modest, fiind departe de ce juca în urmă cu un an şi de aşteptările fanilor. "Los Che" sunt neînvinşi în ultimele 3 etape, în care au terminat la egalitate cu Sevilla FC (1-1, acasă) şi SD Eibar (1-1, deplasare) şi au câştigat, în ultimul meci, cu SD Huesca (2-1, acasă). După 17 etape disputate, echipa antrenată de Marcelino se află pe locul 10 în clasament, având 22 puncte. Bilanţul "Los Murciélagos", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 4, a fost de 4 victorii, 10 egaluri şi 3 înfrângeri, golaveraj 15-14.


Deportivo Alavés este revelaţia acestui sezon din Primera División, fiind pe un loc de Europa League cu două etape înainte de terminarea turului de campionat, la 2 puncte de poziţia a 4-a, ultima de Liga Campionilor. Alavés a avut un parcurs foarte bun acasă pe stadionul "Mendizorrotza", unde nu a pierdut niciun meci, având 4 victorii şi 4 rezultate de egalitate. Valencia CF este după 17 etape disputate exact la mijlocul clasamentului, fiind alături de Athletic Bilbao echipa cu cele mai multe remize din campionatul Spaniei. În deplasare, "Els Taronges" au avut 2 victorii, 4 remize şi 2 înfrângeri. Punctul slab al ambelor echipe este atacul, Deportivo Alavés înscriind 19 goluri în 17 etape, iar Valencia CF 15 goluri.