Pontul Zilei - 4 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 4 decembrie 2018, format din meciul West Ham United - Cardiff City (ora 21:45), din etapa a 15-a a campionatului Angliei (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe "London Stadium" din Londra.Pariază acum pe meciul West Ham United - Cardiff City!


West Ham United este o echipă inconstantă având în ultimele 3 etape un rezultat de egalitate, o înfrângere şi o victorie. Mai exact, "The Hammers" au remizat, 1-1 în deplasare cu Huddersfield Town, au fost bătuţi clar acasă cu 4-0 de lidera Manchester City şi, în ultima etapă, au câştigat în deplasare cu 3-0 în faţa lui Newcastle United. După 14 etape disputate, echipa antrenată de Manuel Pellegrini se află pe locul 13 în clasament, având 15 puncte. Bilanţul "The Irons", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 13, este de 4 victorii, 3 egaluri şi 7 înfrângeri, golaveraj 17-12.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), 1.73 are cota West Ham United pentru un succes iar Cardiff City are cota 4.85 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.90.


Cardiff City, care are doar 3 victorii în tot sezonul a reuşit să câştige de 2 ori în ultimele 3 etape, în care a mai avut o înfrângere. Galezii au câştigat pe teren propriu, 2-1 cu Brighton & Hove Albion, au pierdut cu 1-0 în deplasare cu Everton şi în ultima etapă, au câştigat acasă cu 2-1 în faţa lui Wolverhampton Wanderers, după 0-1 la pauză. După 14 etape disputate, echipa antrenată de Neil Warnock se află pe locul 16 în clasament, având 11 puncte. Bilanţul "The Bluebirds", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 2 în Championship, este de 3 victorii, 2 egaluri şi 9 înfrângeri, golaveraj 13-27.


WHU este la 6 puncte de linia retrogradării, iar CCFC la doar 2 puncte. Gazdele au avut 2 victorii în 7 meciuri jucate acasă, 3-1 cu Manchester United şi 4-2 cu FC Burnley, dar şi o remiză albă cu Chelsea. Oaspeţii nu au reuşit niciun succes în deplasare, unde au avut un egal şi 5 înfrângeri. Ei au câştigat "afară" un punct din 18 posibile, 0-0 cu Huddersfield Town. West Ham este favorită în acest meci şi în mod normal ar trebui să câştige cele 3 puncte, în timp ce Cardiff va lupta să obţină un rezultat de egalitate. Galezii nu au reuşit să marcheze decât 2 goluri în 6 deplasări şi probabil vor juca "la 0-0" pe "London Stadium".