Pontul Zilei - 31 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 31 octombrie 2018, format din meciul Milan - Genoa (ora 21:30), din etapa întâi (restanţă) a campionatului Italiei (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe stadionul "San Siro" din Milano.


Pariază acum pe meciul Milan - Genoa!


AC Milan a avut două înfrângeri consecutive, 0-1 în deplasare cu Inter Milano în Serie A şi 1-2 cu Betis Sevilla în Europa League, însă în ultima etapă din campionat a învins-o cu 3-2, acasă, pe Sampdoria. Echipa antrenată de Gennaro Gattuso se află pe locul 5 în clasament, având 15 puncte. Titlul va fi probabil câştigat din nou Juventus, iar "Rossoneri" se vor bate cu Inter Milano, Napoli, Lazio şi Roma pentru locurile 2, 3 şi 4, care sunt de Liga Campionilor.


Genoa CFC trece printr-o perioadă mai puţin bună în campionatul Italiei, unde nu are nicio victorie în ultimele 3 etape, în care a luat bătaie cu 3-1 acasă de la Parma şi a terminat la egalitate, 1-1 în deplasare cu campioana Juventus şi 2-2 acasă cu Udinese. Echipa antrenată de Ivan Jurić se află pe locul 9 în clasament, având 14 puncte. "Rossoblu" sunt la 8 puncte de linia retrogradării şi la 4 puncte de ultimul loc de Liga Campionilor.


Podul rutier Morandi de pe de autostrada A10 s-a prăbuşit pe 15 august în apropiere de oraşul Genova, bilanţul fiind tragic, 43 de morţi. Datorită acestu eveniment, meciul Milan - Genoa din prima etapă a campionatului italian a fost amânat, urmând a se juca acum. Cu un succes, "Il Diavolo" ar face 18 puncte şi ar urca pe poziţia a 4-a în clasament, peste Lazio, în timp ce "Il Grifone" ar face un salt spectaculos, de pe locul 11 pe 5.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Milan are cota 1.47 pentru un succes iar Genoa are cota 7.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.60. În sezonul precedent au fost rezultatele Milan-Genoa 0-0 şi Genoa-Milan 0-1. Ultimele 5 rezultate Milan - Genoa, pe stadionul "San Siro", au fost 1-1, 1-3, 2-1, 1-0 şi 0-0. Gazdele sunt favorite, pentru că au un bilanţ foarte bun în meciurile de acasă, 3 victorii şi un egal, în timp ce oaspeţii au "afară" un succes, o remiză şi 2 eşecuri.


  • Milan are al 3-lea atac din Serie A, după Juventus şi Napoli

  • Echipa antrenată de Gennaro Gattuso va juca în etapa viitoare cu Udinese (deplasare)

  • "Il Diavolo" a primit un singur gol în ultimele 3 meciuri de acasă cu Genoa

  • Ultimele 4 rezultate Milan-Genoa şi Genoa-Milan au fost NG

  • Genoa are a 3-a cea mai slabă apărare din Serie A, după Chievo şi Frosinone

  • Echipa antrenată de Ivan Jurić va juca în etapa viitoare cu Inter Milano (deplasare)

  • "Il Grifone" a câştigat ultima dată la Milano pe 29.04.2015, scor 3-1


Milan - Genoa 2-1
CÂŞTIGĂTOR!