Pontul Zilei - 30 Septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei - 30 Septembrie 2018, si anume meciul de Serie A, Fiorentina - Atalanta, la o cota de 1.73.Fiorentina - Atalanta (ora 16:00)


Pe "Stadio Artemio Franchi" din Florenta, ne asteptam sa vedem spectacol sambata, de la ora 16:00, atunci cand Atalanta vine sa intalneasca Fiorentina. Echipa gazda se afla pe locul 7 in campionat, cu 10 puncte adunate in 6 runde, golaveraj 12-5. Are doua infrangeri, insa venite impotriva unor adversari puternici, Napoli si Inter, si-n meciuri de deplasare. Fiorentina a trecut prin multe schimbari in aceasta vara, insa ramane in continuare o "nuca tare" in Serie A. Baietii lui Stefano Pioli au castigat toate cele trei dispute de acasa din acest sezon.

Dincolo, Atalanta a avut o aventura europeana esuata, chiar inainte de grupe. De la eliminarea in fata lui FC Copenhaga, Atalanta n-a mai castigat niciun meci in campionat. In acest moment, se afla pe locul 13 in Serie A, cu 6 puncte stranse in 6 meciuri, golaveraj 9-8. In ultima runda, a remizat, acasa, cu Torino, scor 0-0.

In stagiunea precedenta, am avut doua remize cu acelasi scor, 1-1. Vorbim de doua formatii bune, care fac foarte bine faza de tranzitie, din aparare in atac, si care construiesc destul de ok pe flancuri. Ar trebui sa avem ocazii la ambele porti si, cu putin noroc, sa avem parte si de goluri.