Pontul Zilei - 30 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de duminică, 30 decembrie 2018, format din meciul FC Southampton - Manchester City (ora 16:15), din etapa a 20-a a campionatului Angliei (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "St Mary's" din Southampton.Pariază acum pe meciul FC Southampton - Manchester City!


FC Southampton a terminat turul de campionat în zona retrogradării şi la fel ca în sezonul precedent, va avea din nou emoţii ca să rămână în Premier League. În ultimele 3 etape, gruparea din Southampton le-a învins pe Arsenal Londra (3-2, acasă) şi Huddersfield Town (3-2, deplasare), iar în ultima partidă a pierdut cu West Ham United (1-2, acasă). După 19 etape disputate, echipa antrenată de Ralph Hasenhüttl se află pe locul 16 în clasament, având 15 puncte. Bilanţul "The Saints", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 17, a fost de 3 victorii, 6 egaluri şi 10 înfrângeri, golaveraj 20-35.


► Southampton Football Club

  • a avut doar 3 victorii în turul campionatului
  • este la 2 puncte de pragul retrogradării
  • are 6 rezultate de peste 2,5 goluri în ultimele 7 etape
  • nu a marcat niciun gol în 3 din ultimele 4 meciuri jucate acasă cu MCFC
  • va juca în etapa viitoare în deplasare cu Chelsea Londra


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), FC Southampton are cota 11.00 pentru un succes iar Manchester City are cota 1.33 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.25.


Manchester City are un final de an de coşmar, cum nu şi-ar fi imaginat nici cel mai pesimist suporter. În etapele 1-15, campioana a avut 13 victorii şi 2 egaluri. În ultimele 3 etape, gruparea din Manchester a avut o victorie cu Everton FC (3-1, acasă) şi... 3 înfrângeri cu Chelsea Londra (0-2, deplasare), Crystal Palace (2-3, acasă) şi Leicester City (1-2, deplasare). După 19 etape disputate, echipa antrenată de Pep Guardiola se află pe locul 3  în clasament, având 44 puncte. Bilanţul "Citizens", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 1, a fost de 14 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrângeri, golaveraj 51-15.


► Manchester City

  • este la 7 puncte distanţă de lidera FC Liverpool
  • are 3 înfrângeri în ultimele 4 etape
  • are 8 rezultate de peste 2,5 goluri în ultimele 9 etape
  • are 4 victorii consecutive cu FC Southampton în ultimele 2 sezoane
  • va juca în etapa viitoare acasă cu FC Liverpool


Ultimele 5 meciuri FC Southampton - Manchester City din Premier League, disputate pe stadionul "St Mary's", au fost: 1-1, 0-3, 4-2, 0-3 şi 0-1. FC Southampton a câştigat acasă doar un meci din 9, 3-2 cu Arsenal Londra, în timp ce Manchester City s-a impus în 5 din 9 partide jucate în deplasare. Gazdele au ca obiectiv să nu ajungă în Championship şi speră să nu piardă meciul cu campioana, mai ales că aceasta a intrat într-o criză neaşteptată. Oaspeţii au ajuns pe locul 3 în clasament, sunt la 7 puncte de lidera FC Liverpool şi la 1 punct de Tottenham Hotspur şi nu îşi mai pot permite niciun pas greşit.


FC Southampton - Manchester City 1-3 (1-3)

CÂŞTIGĂTOR!