Pontul Zilei - 29 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei din 29 Septembrie, intr-o cota de 1.55, de la mecul pe care Beijing Guoan urmeaza sa-l aiba in compania lui Shanghai SIPG, din prima liga de fotbal a Chinei.►Beijing Guoan - Shanghai SIPG (Ora 14:35)


A condus timp de cateva etape bune Super League, dar in urma rezultatelor foarte slabe din ultimele doua runde se afla acum pe locul al treilea, cu sapte puncte in spatele liderului actual si adversara ei de sambata. Daca exista o parte buna in ceea ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani este ca va juca finala Cupei Chinei, asta dupa ce a trecut cu 3-0 (8-1 la general) de Guangzhou R&F, intr-un meci disputat la mijlocul acestei saptamani. Acest rezultat a indulcit putin infrangerile din precedentele doua runde din Super League, cand n-a putut sa joace la acelasi nivel ridicat impus, iar jocurile cu Guangzhou Evergrande si Guizhou Zhicheng au fost extrem de slabe. A contat mult si faptul ca a evoluat in deplasare, toate cele patru infrangeri au venit jucand in aceasta postura.


Shanghai SIPG este o echipa de laudat, pe langa faptul ca are cel mai bun compartiment ofensiv, stie bine sa-si puna in valoare si defensiva, luand cele mai putine goluri. Totusi, as vrea ca acum sa merg pe un pariu pe goluri si asta pentru ca ea ramane pe prima pozitie indiferent de ce se intampla, dar Beijing Guoan nu-si permite sa lase lucrurile sa ramana asa si o sa joace deschis, cum s-a intamplat in fiecare din cele trei meciuri disputate in acest an, cand de fiecare data ama vut 2-1 in timpul regulamentar.