Pontul Zilei - 28 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 28 noiembrie 2018, format din meciul Lokomotiv Moscova - Galatasaray İstanbul (ora 19:55), din etapa a 5-a a Ligii Campionilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "RZD Arena" din Moscova.


5bfd12d623933_1543312086.png


Pariază acum pe meciul Lokomotiv Moscova - Galatasaray İstanbul!


Lokomotiv Moscova a dezamăgit totat în Grupa D a Ligii Campionilor, unde a pierdut toate meciurile disputate. Rezultatele ruşilor au fost 0-3 în deplasare cu Galatasaray İstanbul, 0-1 acasă cu FC Schalke 04 Gelsenkirchen, 1-3 acasă cu FC Porto şi, în ultima partidă, 1-4 în deplasare cu FC Porto. După 4 etape disputate, echipa antrenată de Yuri Semin se află pe locul 4 în clasament, având 0 puncte. "Krasno-zelyonyye" vor juca în ultimele două etape cu Galatasaray İstanbul (acasă) şi FC Schalke 04 Gelsenkirchen (deplasare).


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Lokomotiv Moscova are cota 2.40 pentru un succes iar Galatasaray İstanbul are cota 3.35 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.05.


Galatasaray İstanbul mai are şanse mici de a se califica în optimile Ligii Campionilor, unde a avut o victorie, un egal şi 2 înfrângeri. Turcii au avut un super debut în Grupa D, câştigând cu 3-0 acasă în faţa lui Lokomotiv Moscova, după care a pierdut în deplasare cu 1-0 cu FC Porto, a remizat acasă, 0-0 cu FC Schalke 04 Gelsenkirchen şi în ultima partidă, au pierdut cu 2-0 în deplasare cu FC Schalke 04 Gelsenkirchen. După 4 etape disputate, echipa antrenată de Fatih Terim se află pe locul 3 în clasament, având 4 puncte. "Sarı-Kırmızılılar" vor juca în ultimele două etape cu Lokomotiv Moscova (deplasare) şi FC Porto (acasă).


Lokomotiv Moscova mai are şanse la locul 3, care este de Europa League, cu condiţia de a câştiga ultimele două meciuri, cu Galatasaray SK şi FC Schalke 04, însă mai are nevoie ca turcii să nu câştige ultima partidă de la İstanbul cu FC Porto. Pentru a se califica în optimile de finală, Galatasaray İstanbul are nevoie de 6 puncte în ultimele două meciuri, iar FC Schalke 04 să piardă cu FC Porto şi Lokomotiv Moscova. Clasamentul final va fi probabil cu FC Porto şi FC Schalke 04 Gelsenkirchen, care vor continua în Liga Campionilor, Galatasaray İstanbul va ajunge în Europa League, iar Lokomotiv Moscova va fi eliminată. Ruşii vor face tot posibilul să nu termine fără niciun punct, astfel că e de aşteptat să fie motivaţi şi să obţină punct sau puncte în întâlnirea de la Moscova cu "Cimbom".


Lokomotiv Moscova - Galatasaray İstanbul 2-0

CÂŞTIGĂTOR!