Pontul Zilei - 27 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 27 noiembrie 2018, format din meciul Olympique Lyon - Manchester City (ora 22:00), din etapa a 5-a a Ligii Campionilor (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe stadionul "Groupama" din Lyon.Pariază acum pe meciul Olympique Lyon - Manchester City!


Olympique Lyon este neînvinsă în Grupa F a Ligii Campionilor, având după 4 meciuri jucate o victorie şi 3 rezultate de egalitate. "Les Gones" au debutat cu o victorie surprinzătoare în deplasare, 2-1 pe "Etihad" cu Manchester City, după care a avut doar remize, 2-2 acasă cu Shakhtar Donetsk, 3-3 în deplasare şi 2-2 acasă cu TSG 1899 Hoffenheim. După 4 etape disputate, echipa antrenată de Bruno Génésio se află pe locul 2 în clasament, având 6 puncte. Ultimele două partide din grupă vor fi cu Manchester City (acasă) şi Shakhtar Donetsk (deplasare).


Manchester City a început în Liga Campionilor cu o înfrângere pe teren propriu, care a fost un simplu accident, pentru că a câştigat următoarele 3 partide. "Citizens" au avut înfrângerea de acasă, 1-2 cu Olympique Lyon, după care le-a învins cu 2-1 în deplasare pe TSG 1899 Hoffenheim, cu 3-0 în deplasare şi 6-0 acasă pe Shakhtar Donetsk. După 4 etape disputate, echipa antrenată de Pep Guardiola se află pe locul 1 în clasament, având 9 puncte. Ultimele două partide din grupă vor fi cu Olympique Lyon (deplasare) şi TSG 1899 Hoffenheim (acasă).


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Olympique Lyon are cota 8.00 pentru un succes iar Manchester City are cota 1.40 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.00. În cazul unui succes, Olympique Lyon va fi calificată matematic în optimile de finală, indiferent de rezultatul ultimului meci din Ucraina, pentru că are avantajul meciurilor directe cu TSG 1899 Hoffenheim. Manchester City vrea să câştige grupa, pentru a avea un adversar mai facil în optimi şi să-şi ia revanşa în faţa francezilor, după acel 1-2 de pe "Etihad".