Pontul Zilei - 26 Septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei - 26 Septembrie 2018, si anume partida Sevilla - Real Madrid, din LaLiga, la o cota de 1.63.Sevilla - Real Madrid (ora 23:00)


Pe "Estadio Ramón Sánchez Pizjuán" ne asteapta un duel care numai plictisitor n-are cum sa fie. Sevilla a marcat de 11 ori in ultimele 2 partide, un aspect incredibil la acest nivel. In ultima runda din LaLiga, trupa antrenata de Pablo Machin a invins in deplasarea de la Levante cu 6-2. Ben Yedder a inscris de 3 ori inainte de-a fi inlocuit in minutul 63. Totusi, sa nu uitam ca Sevilla vedean dupa doua meciuri in care nici macar nu reusise sa marcheze. De altfel, sunt 3 dispute la rand de under 2,5 goluri in partide de acasa ale Sevilliei.

Real Madrid este neinvinsa in acest sezon, iar in ultima runda a castigat, acasa, scurt, 1-0, contra celor de la Espanyol. Asensio a marcat singurul gol al disputei aproape de pauza. Sub comanda lui Lopetegui, Real este o echipa mai mult de posesie, dar asta nu inseamna ca nu poate sa faca spectacol. Isco si Carvajal sunt incerti pentru meciul de la Sevilla, in timp ce pentru gazde vor lipsi Escudero, Gonalons si Mercado. 

In stagiunea precedenta, madrilenii au castigat meciul de pe teren propriu cu 5-0, pentru ca-n retur Sevilla sa fie formatia invingatoare, 3-2. Din 2014, avem numai partide incredibile intre cele doua echipe. Sunt 12 dispute la rand in care s-au marcat cel putin 3 goluri, iar situatia actuala nu ne arata cum ca lucrurile s-ar schimba. De unde si urmatorul pronostic.