Pontul Zilei - 26 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de luni, 26 noiembrie 2018, format din meciul Hamburger SV - 1. FC Union Berlin (ora 21:30), din etapa a 14-a a campionatului Germaniei (Zweite Bundesliga), care va avea loc pe "Volksparkstadion" din Hamburg.


Pariază acum pe meciul Hamburger SV - 1. FC Union Berlin!


Hamburger SV trece printr-o perioadă foarte bună, fiind fără înfrângere în ultimele 7 etape, în care a avut 4 victorii şi 3 egaluri. În ultimele 3 etape, HSV a obţinut 9 puncte, învingându-le pe 1. FC Magdeburg (1-0, deplasare), 1. FC Köln (1-0, acasă) şi FC Erzgebirge Aue (3-1, deplasare). Între aceste meciuri gruparea din Hamburg a eliminat-o şi pe SV Wehen Wiesbaden (3-0, deplasare), în Cupa Germaniei. După 13 etape disputate, echipa antrenată de Hannes Wolf se află pe locul 2 în clasament, având 27 puncte. Bilanţul "Die Rothosen", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 17 în 1. Bundesliga, este de 8 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrângeri, golaveraj 17-12.


► Hamburger SV

  • poate reveni pe locul 1 în clasament, dacă nu pierde cu 1. FC Union Berlin
  • are alături de 1. FC Köln, cele mai multe victorii din Zweite Bundesliga
  • are 3 victorii consecutive în Zweite Bundesliga, golaveraj 5-1
  • a primit un singur gol în ultimele 4 etape jucate în Zweite Bundesliga
  • va juca în etapa următoare în deplasare cu FC Ingolstadt 04


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Hamburger SV are cota 2.05 pentru un succes iar 1. FC Union Berlin are cota 3.75 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.40.


1. FC Union Berlin are un sezon excelent în Zweite Bundesliga, unde nu a pierdut niciun meci după 13 etape disputate. În ultimele 5 etape, gruparea din Berlin a avut 4 remize cu 1. FC Heidenheim (1-1, acasă), SC Paderborn 07 (0-0, deplasare), Dynamo Dresden (0-0, acasă) şi SSV Jahn Regensburg (1-1, deplasare), iar în ultima rundă a câştigat clar cu SpVgg Greuther Fürth (4-0, acasă). După 13 etape disputate, echipa antrenată de Urs Fischer se află pe locul 3 în clasament, având 23 puncte. Bilanţul "Die Eisernen", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 8 în 2. Bundesliga, este de 5 victorii, 8 egaluri şi 0 înfrângeri, golaveraj 19-8.


► 1. FC Union Berlin

  • este singura echipă fără înfrângere din Zweite Bundesliga
  • are cea mai bună apărare din Zweite Bundesliga
  • are 4 rezultate de egalitate în ultimele 5 etape
  • a câştigat un singur meci în 6 deplasări
  • va juca în etapa următoare acasă cu SV Darmstadt 98


Hamburger SV are ca obiectiv promovarea în 1. Bundesliga şi ţinând cont că joacă din ce în ce mai bine, probabil va reveni la primăvară unde îi este locul, fiind un club de mare tradiţie. HSV a coborât pe locul 2 în clasament, pentru că 1. FC Köln a câştigat sâmbătă cu 3-0 la Darmstadt, însă în cazul unui succes sau egal, va fi din nou lider. 1. FC Union Berlin este singura echipă neînvinsă din 2. Bundesliga şi, normal, va încerca şi ea să promoveze. Cele două echipe au defensive solide, astfel că e de aşteptat să se înscrie goluri puţine.