Pontul Zilei - 25 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 25 octombrie 2018, format din meciul F91 Dudelange - Olympiakos Pireu (ora 19:55), din etapa a 3-a a Grupei F a Europa League, care va avea loc pe stadionul "Stade Josy Barthel" din Luxembourg.

F91 Dudelange - Olympiakos Pireu

Aşa cum era de aşteptat, F91 Dudelange nu a mai reuşit să aibă rezultate bune în Grupa F a Europa League, unde are 2 înfrângeri după 2 meciuri disputate. Echipa antrenată de Dino Toppmöller a pierdut acasă cu AC Milan (0-1), după care a pierdut în deplasare cu Real Betis Sevilla (0-3). Echipa din Ducat nu a mai întâlnit echipe naive ca Legia Varşovia sau CFR Cluj, astfel că nu a reuşit să marcheze niciun gol, primind în schimb 4 goluri.


Olympiakos Pireu are un parcurs foarte slab în Europa League, unde nu a reuşit să câştige niciun meci în primele 2 etape. Echipa antrenată de Pedro Martins nu a reuşit decât un 0-0 pe teren propriu cu Real Betis Sevilla, după care a pierdut cu 3-1 în deplasare cu AC Milan. După 2 etape disputate, clasamentul Grupei F arată astfel, 1. AC Milan 6 puncte, 2. Real Betis Sevilla 4 puncte, 3. Olympiakos Pireu 1 punct şi 4. F91 Dudelange 0 puncte.


Pentru "Thrylos" ba urma o "dublă" cu F91 Dudelange, revelaţia din preliminarii şi play-off-ul Europa League. Grecii sunt obligaţi să-i bată pe luxemburghezi atât pe "Stade Josy Barthel" cât şi pe "Karaiskakis", pentru a mai spera la calificarea în şaisprezecimi. Probabil şi italienii cu spaniolii vor face 6 puncte cu gruparea din Ducat, care oricum şi-a depăşit mult condiţia, însă dacă Olympiakos se va încurca cu aceasta, va fi out sută la sută din Europa League.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), F91 Dudelange are cota 5.60 pentru un succes iar Olympiakos Pireu are cota 1.62 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.15. Trebuie de reţinut faptul că F91 Dudelange nu a primit gol în prima repriză nici cu AC Milan (Gonzalo Higuaín 59), nici cu Real Betis Sevilla (Sergio León 56, Giovani Lo Celso 80, Cristian Tello 88). Olympiakos Pireu este o echipă mult mai puternică şi mă aştept să vină în Luxemburg să "pună osul" şi să câştige fără emoţii partida, la 2 sau mai multe goluri diferenţă.