Pontul Zilei - 24 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 24 mai 2019, care vine de la meciul FC BATE Borisov - FC Slutsk (ora 18:45), din etapa a 9-a a campionatului din Belarus, care va avea loc pe stadionul "Borisov Arena" din Borisov.

Pariază acum pe meciul FC BATE Borisov - FC Slutsk!

După 8 etape disputate, echipa antrenată de Alyaksey Baha se află pe locul 4 în clasament, având 18 puncte. Bilanţul "galben-albaştrilor" a fost de 6 victorii şi 2 înfrângeri, golaveraj 11-3.

În ultimele 3 etape, gruparea din Borisov a avut o înfrângere, 0-1 în deplasare cu FC Gorodeya şi două victorii, 1-0 acasă cu FC Gorodeya şi 1-0 în deplasare cu Neman Grodno.

FC BATE Borisov va încerca să câştige al 14-lea titlu consecutiv în Vysheyshaya Liga. Până acum campionii nu au făcut spectacol, majoriatea victoriilor fiind obţinute la limită. Suporterii sunt nemulţumiţi că favoriţii lor se mulţumesc cu puţin şi e de aşteptat ca acum, cu FC Slutsk, FC BATE să câştige la o diferenţă mai mare de goluri.

► Top 5 FC BATE Borisov

  • este la 3p de lidera Shakhtyor Soligorsk, care are un joc în plus
  • are 4 meciuri consecutive de sub 1,5 goluri în Vysheyshaya Liga
  • are cea mai bună apărare din Vysheyshaya Liga, primind doar 3 goluri în 8 etape
  • are 5 victorii consecutive, acasă, cu FC Slutsk
  • va juca în etapa următoare cu FC Gomel (deplasare)

Conform casei de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), FC BATE Borisov are cota 1.20 pentru un succes iar FC Slutsk are cota 10.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.50.

Ultimele 5 rezultate din Vysheyshaya Liga dintre FC BATE Borisov - FC Slutsk, pe stadionul "Borisov Arena", au fost 3-0, 4-1, 3-0, 6-0 şi 3-1

După 8 etape disputate, echipa antrenată de Vitaliy Pavlov se află pe locul 12 în clasament, având 6 puncte. Bilanţul "alb-albaştrilor" a fost de 1 victorie, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, golaveraj 7-16.

În ultimele 3 etape, gruparea din Slutsk a învins-o pe teren propriu cu scorul de 2-1 pe Dinamo Minsk, a pierdut în deplasare, 0-1 cu Torpedo Zhodino şi a terminat la egalitate acasă, 2-2 cu Dnaypro Mogilev.

FC Slutsk a terminat în ultimii doi ani la mijlocul clasamentului, pe locul 7 (2017), respectiv pe 8 (2018). În acest sezon gruparea din Slutsk a început modest, având un singur succes îm 8 etape şi probabil va avea la fel şi după etapa a 9-a, pentru că e greu de crezut că va câştiga vineri pe terenul campioanei.

► Top 5 FC Slutsk

  • are o singură victorie după 8 etape disputate în Vysheyshaya Liga
  • are o medie de 2 goluri primite pe meci după 8 etape jucate
  • a primit cel puţin un gol în 7 din cele 8 etape disputate
  • a încasat 19 goluri în ultimele 5 partide susţinute pe "Borisov Arena"
  • va juca în etapa următoare cu Dinamo Brest (acasă)

FC BATE Borisov - FC Slutsk  3-0
C Â Ş T I G Ă T O R ! 👍