Pontul Zilei - 23 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de duminică, 23 decembrie 2018, format din meciul FC Girondins de Bordeaux - SC Amiens (ora 18:00), din etapa a 19-a a campionatului Franţei (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe stadionul "Matmut Atlantique" din Bordeaux.Pariază acum pe meciul FC Girondins de Bordeaux - SC Amiens!


FC Girondins de Bordeaux este neînvinsă în ultimele 5 etape disputate în Ligue 1, având 4 rezultate consecutive de egalitate, 1-1 cu Lyon, 0-0 cu Caen, 0-0 cu Dijon şi 2-2 cu Paris SG şi o victorie, în ultima partidă, 3-2 cu Saint-Étienne. După 16 etape disputate, echipa antrenată de Ricardo Gomes se află pe locul 12 în clasament, având 21 puncte. Bilanţul "Les marine et blanc", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 6, a fost de 5 victorii, 6 egaluri şi 5 înfrângeri, golaveraj 19-19.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), FC Girondins de Bordeaux are cota 1.70 pentru un succes iar SC Amiens are cota 5.60 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.65.


Amiens Sporting Club are un parcurs identic ca a lui Bordeaux, având un succes, 1-0 cu Montpellier şi 4 rezultate consecutive de egalitate, 1-1 cu Nantes, 1-1 cu Caen, 0-0 cu Nice şi, în ultima partidă, 1-1 cu Marseille. După 17 etape disputate, echipa antrenată de Christophe Pélissier se află pe locul 15 în clasament, având 19 puncte. Bilanţul "Les Licornes", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 13, a fost de 4 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 20-22.


FC Girondins de Bordeaux are ca obiectiv să prindă din nou un loc de Europa League, unde a participat în acest sezon, însă a ratat calificarea în şaisprezecimile de finală, deşi a avut o grupă accesibilă cu Zenit Sankt Petersburg, Slavia Praga şi FC København. "Les Girondins", care mai au de disputat şi două restanţe, sunt la 9 puncte de locul de Europa League, însă au timp să recupereze în 2019. SC Amiens este exact deasupra liniei de baraj, având 16 puncte, la fel ca Dijon, ocupanta locului 18 şi la doar 3 puncte de Monaco, formaţie care se află pe prima poziţie retrogradabilă.


În sezonul precedent, Bordeaux a învins-o în retur, acasă pe "Matmut Atlantique" cu 3-2 pe Amiens, după ce a pierdut în tur cu 1-0 pe "Stade de la Licorne". În etapa viitoare Bordeaux va juca în deplasare cu Nice, în timp ce Amiens o va întâlni acasă pe Paris SG. În meciurile susţinute pe teren propriu Bordeaux a avut 4 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri, în timp ce bilanţul lui Amiens din deplasare a fost 2 victorii, un egal şi 6 înfrângeri.