Pontul Zilei - 22 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, mai 2019, care vine de la meciul Lokomotiv Moscova - FC Ural Yekaterinburg (ora 18:30), din finala Cupei Rusiei, care va avea loc pe stadionul "Samara Arena" din Samara.

Pariază acum pe meciul Lokomotiv Moscova - FC Ural Yekaterinburg!

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în campionatul Rusiei, Lokomotiv Moscova, se află pe locul 3 în clasament, având 53p, după campioana Zenit Sankt Petersburg 61p şi FC Krasnodar 53p. Echipa antrenată de Yuri Semin va juca în ultima etapă cu... FC Ural Yekaterinburg (acasă), în timp ce FC Krasnodar o va întâlni pe Rubin Kazan (acasă). Lokomotiv Moscova nu mai poate prinde locul 2, pentru că în meciurile directe cu FC Krasnodar ambele echipe au câştigat acasă cu 1-0, iar golaverajul este +16 pentru "Parovozy" şi +31 pentru "Byki". În urmă cu un an Lokomotiv Moscova, era campioana Rusiei, cu 60p, cu 2p mai multe decât ŢSKA Moscova.

Lokomotiv Moscova le-a eliminat în acest sezon al Cupei Rusiei în şaisprezecimi pe Baltika Kaliningrad (3-2 după prelungiri deplasare), în optimi pe FC Yenisey Krasnoyarsk (4-1 acasă), în sferturi pe Rubin Kazan (1-0 acasă şi 1-0 deplasare) iar în semifinale pe FC Rostov (2-2 acasă şi 2-0 deplasare).

► În sezonul 2016-2017 Lokomotiv Moscova şi FC Ural au mai jucat în finala Cupei Rusiei, moscoviţii câştigând cu 2-0

► Rezultatele din sezonul 2018-2019 (Russian Premier League): 23.11.2018, Lokomotiv Moscova - FC Ural Yekaterinburg 1-2 şi FC Ural - Lokomotiv Moscova 2-2

► Conform casei de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), Lokomotiv Moscova are cota 1.77 pentru un succes iar FC Ural Yekaterinburg are cota 4.95 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.25.


FC Ural Yekaterinburg este pe locul 11 în clasament, are 35p şi indiferent de rezultatul din ultima etapă, în care va juca în deplasare cu Anzhi Makhachkala, se va menţine în Russian Premier League. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, echipa antrenată de Dmytro Parfenov are 7p avans faţă de Krylia Sovetov Samara, care ocupă împreună cu FC Ufa locurile de baraj pentru retrogradare/promovare. Aşadar, pentru "Uraltsy", meciul de pe "RZD Arena" cu Lokomotiv Moscova nu mai are nicio miză, pentru că nu mai contează prea mult dacă vor termina pe 10, 11 sau 12. În schimb, partida de miercuri de pe "Samara Arena" este foarte importantă, pentru că ar câştiga Cupa Rusiei şi ar juca în Europa League.

FC Ural Yekaterinburg le-a eliminat în acest sezon al Cupei Rusiei în şaisprezecimi pe FC Neftekhimik Nizhnekamsk (3-2 deplasare), în optimi pe FC Nizhny Novgorod (2-0 după prelungiri acasă), în sferturi pe Spartak Moscova (1-1 deplasare şi 1-0 acasă) iar în semifinale pe Arsenal Tula (1-0 acasă şi 2-2 deplasare).

Lokomotiv Moscova - FC Ural Yekaterinburg 1-0
C Â Ş T I G Ă T O R !