Pontul Zilei - 21 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 21 decembrie 2018, format din meciul Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach (ora 21:30), din etapa a 17-a a campionatului Germaniei (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe "Westfalenstadion" din Dortmund.Pariază acum pe meciul Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach!


Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere din acest sezon, fiind bătută în deplasare cu 2-1 de Fortuna Düsseldorf, în etapa a 16-a din Bundesliga. Înainte de eşecul de pe "Esprit Arena", gruparea din Dortmund avea 6 victorii consecutive. După 16 etape disputate, echipa antrenată de Lucien Favre se află pe locul 1 în clasament, având 39 puncte. Bilanţul "Die Schwarzgelben", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 4, a fost de 12 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere, golaveraj 42-17.


► Borussia Dortmund

  • are cel mai bun atac din Bundesliga, înscriind 42 goluri în 16 etape
  • are cele mai multe victorii şi cele mai puţine înfrângeri din Bundesliga
  • are 7 victorii şi un egal în 8 meciuri jucate pe teren propriu
  • a marcat cel puţin un gol în toate meciurile jucate acasă
  • va juca în etapa viitoare în deplasare cu RB Leipzig    


Borussia Mönchengladbach este neînvinsă în ultimele 3 etape în care nu au primit nici gol, rezultatele fiind 3-0 acasă cu VfB Stuttgart, 0-0 în deplasare cu TSG 1899 Hoffenheim şi 2-0 acasă cu 1. FC Nürnberg. După 16 etape disputate, echipa antrenată de Dieter Hecking se află pe locul 2 în clasament, având 33 puncte. Bilanţul "Die Fohlen", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 9, a fost de 10 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, golaveraj 35-16.


► Borussia Mönchengladbach

  • are a doua cea mai bună apărare din Bundesliga, primind 16 goluri în 16 etape
  • nu a primit niciun gol în ultimele 3 etape
  • are 3 înfrângeri în 8 partide disputate în deplasare
  • a câştigat "afară" cu Bayern München (3-0) şi Werder Bremen (3-1)
  • va juca în etapa următoare în deplasare cu Bayer 04 Leverkusen


Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach este de departe cel mai atractiv meci din etapa a 17-a, pentru că vor fi faţă în faţă cele mai bune echipe din tur. Oaspeţii sunt la 6 puncte de lider, astfel că ar avea nevoie de un succes pe "Westfalenstadion", dacă vor să câştige campionatul. Gazdele ştiu că dacă vor câştiga, se vor desprinde la 9 puncte de ocupanta locului 2 şi îşi vor mări considerabil şansele de a câştiga campionatul. Ambele echipe au defensive bune şi ţinând cont că totuşi vor fi faţă în faţă primele două clasate, e de aşteptat ca partida să fie echilibrată. Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Borussia Dortmund are cota 1.55 pentru un succes iar Borussia Mönchengladbach are cota 5.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.75.


Ultimele 5 rezultate din Bundesliga între Borussia Dortmund şi Borussia Mönchengladbach, pe "Westfalenstadion": 1-2, 1-0, 4-0, 4-1 şi 6-1


Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach 2-1
CÂŞTIGĂTOR!