Pontul Zilei - 20 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 20 octombrie 2018, format din meciul West Ham United - Tottenham Hotspur (ora 17:00), din etapa a 9-a a campionatului Angliei, care va avea loc pe "London Stadium" din Londra.

West Ham United - Tottenham Hotspur

West Ham United a avut două victorii consecutive, 8-0 acasă cu Macclesfield Town în Cupa Ligii şi 3-1 acasă cu Manchester United, însă în ultima etapă din Premier League a pierdut cu 1-0 partida disputată în deplasare cu Brighton & Hove Albion (Murray 25). După 8 etape disputate, echipa antrenată de Manuel Pellegrini se află pe locul 15 în clasament, având 7 puncte. WHU este la 13 puncte distanţă de lidera Manchester City şi are 4 puncte avans faţă de Huddersfield Town, echipă care se află pe prima poziţie retrogradabilă.


Tottenham Hotspur are 3 victorii consecutive în campionatul Angliei, 2-1 în deplasare cu Brighton & Hove Albion, 2-0 tot "afară" cu Huddersfield Town şi, în ultima etapă, 1-0 pe teren propriu cu Cardiff City (Dier 8). Echipa antrenată de Mauricio Pochettino este pe locul 5 în clasament după 8 etape disputate, având 18 puncte. "Spurs" sunt la 2 puncte de lidera Manchester City şi de ocupanta poziţiei secunde Chelsea Londra, ambele având 20 de puncte.


Egalul este cotat cu 3.75. În sezonul trecut Tottenham a câştigat în tur cu 3-2 pe terenul lui West Ham, după care a remizat în retur, 1-1 acasă pe "Wembley". În acest sezon "ciocănarii" au pierdut acasă cu Bournemouth AFC şi Wolverhampton Wanderers, echipe mici, însă a remizat cu Chelsea Londra şi au câştigat cu Manchester United. În schimb, în deplasare, "The Lilywhites" au câştigat cu Newcastle United, Manchester United, Brighton & Hove Albion şi Huddersfield Town şi au pierdut cu Watford FC.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), West Ham United are cota 4.00 pentru un succes iar Tottenham Hotspur are cota 1.90 pentru o victorie. În ultimele 5 întâlniri dintre West Ham United şi Tottenham Hotspur, jucate pe "London Stadium", rezultatele au fost 2-0, 0-1, 1-0, 1-0 şi 2-3. WHU porneşte cu şansa a doua în faţa lui Tottenham, dar este genul de echipă care poate câştiga atunci când nu este favorită, dovada fiind recentul 3-1 de acasă cu Manchester United. De aceea vă recomand pariul 1X & sub 4,5 goluri, la o cotă foarte bună, de 2.25 pe Betano. "Spurs" va avea miercuri un meci foarte greu la Eindhoven cu PSV şi mă aştept să se mulţumească şi cu un egal în partida de sâmbătă cu West Ham.