Pontul Zilei - 20 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 20 noiembrie 2018, format din meciul Portugalia - Polonia (ora 21:45), din etapa a 4-a (ultima) Grupa a 3-a din Seria A a Ligii Naţiunilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe "Estádio D. Afonso Henriques" din Guimarães. Arbitrul partidei va fi Sergey Karasyov din Rusia.

5bf28f0975a1d_1542622985.png


Pariază acum pe meciul Portugalia - Polonia!


Echipa naţională a Portugaliei a avut un parcurs foarte bun în Grupa a 3-a din Seria A a Ligii Naţiunilor, fiind neînvinsă după 3 etape disputate. În cele 3 meciuri disputate, "A Seleção das Quinas" le-a învins cu 1-0 pe Italia (acasă) şi cu 3-2 pe Polonia (deplasare), iar în ultima partidă, sâmbătă, a terminat la egalitate, 0-0 cu Italia (deplasare). După 3 etape disputate, echipa antrenată de Fernando Santos se află pe locul 1 în clasament, având 7 puncte, fiind urmată de Italia 5 puncte şi Polonia 1 punct.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Portugalia are cota 1.62 pentru un succes iar Polonia are cota 5.85 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.90.


Reprezentativa Poloniei a dezamăgit total în Liga Naţiunilor, la fel ca la CM 2018, fiind fără nicio victorie după 3 etape disputate. "Biało-czerwoni" au început promiţător, 1-1 cu Italia (deplasare), însă au pierdut următoarele două jocuri, 2-3 cu Portugalia (acasă) şi 0-1 cu Italia (acasă). După 3 etape disputate, echipa antrenată de Jerzy Brzęczek se află pe locul 3 în clasament, având 1 punct, după Portugalia 7 puncte şi Italia 5 puncte. 


După remiza albă de la Milano cu Italia, selecţionata Portugaliei a câştigat Grupa a 3-a din Seria A a Ligii Naţiunilor şi indiferent de rezultatul meciului cu Polonia, va rămâne pe primul loc şi va promova în Grupa a 2-a din Seria A. Totul e clar şi pentru Polonia, care va fi ultima în grupă, chiar dacă ar câştiga la Guimarães şi va retrograda în Grupa a 4-a din Seria A. Aşadar, meciul dintre Portugalia şi Polonia nu va avea nicio miză, astfel că va fi o bună opoturnitate pentru pariori de a paria pe goluri. E de aşteptat să fie un meci deschis, în care să se înscrie multe goluri, pentru că jucătorii vor evolua relaxaţi, nefiind nicio miză.