Pontul Zilei – 2 Septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei de duminica, 2 septembrie, si anume disputa Sampdoria - Napoli, din Serie A.Sampdoria - Napoli (ora 21:30)


A fost mereu un duel spectaculos, cu sapte dispute de 3+ din ultimele noua jucate. Sampdoria a pierdut in runda precedenta la Udinese, scor 0-1, in timp ce Napoli a castigat, pe teren propriu, cu AC Milan, scor 3-2. Zielinski, de doua ori, si Mertens au punctat pentru o revenire de la 0-2. In prima etapa, Napoli castigase la Roma, cu Lazio, scor 2-1. 

Desi a pierdut un jucator vital la mijlocul terenului, Jorginho, iar fotbalistii sunt sub comanda unui nou antrenor, Carlo Ancelotti, Napoli se misca excelent in atac. Impresia asta o aveam si despre Doria, insa baietii lui Giampaolo au inceput ceva mai incet sezonul. Cu toate astea, gazdele au niste jucatori impresionanti de la mijloc in sus.

Sampdoria a pierdut doua dintre ultimele 11 meciuri de pe teren propriu in Serie A, contra lui Napoli, 0-2, si Inter, 0-5. Napoli a punctat la ultimele sapte vizite la Genoa. Sigur vom avea multe ocazii de poarta, actiunile celor doua formatii purtandu-se aproape mereu in viteza.