Pontul Zilei - 19 martie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 19 martie 2019, care vine de la meciul Petrolul Ploieşti - Energeticianul Petroşani (ora 19:30), din etapa a 25-a a campionatului României (Liga 2), care va avea loc pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.


Pariază acum pe meciul Petrolul Ploieşti - Energeticianul Petroşani!


Petrolul Ploieşti este invincibilă pe "Ilie Oană"


Petrolul Ploieşti a debutat cu o victorie în 2019, învingând-o cu 2-0 în deplasare pe Pandurii Târgu Jiu, însă a dezamăgit în următoarea etapă, în care a terminat la egalitate, 1-1 acasă cu Metaloglobus Bucureşti. În ultima partidă, "galben-albaştrii" au reuşit un 0-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte, o contracandidată la promovare.

Echipa antrenată de Mugurel Cornăţeanu are ca obiectiv promovarea în Liga 1 Betano, însă după 24 de etape disputate este abia pe locul 5, cu 50p, după Sportul Snagov 58p, Universitatea Cluj 56p, Academica Clinceni 55p şi Chindia Târgovişte 54p. Primele două clasate vor promova direct în Liga 1 Betano, în timp ce ocupanta poziţiei a 3-a va juca un meci de baraj cu formaţia clasată pe locul 12 în Liga 1 Betano. "Lupii galbeni" nu au voie să rateze cele 3p din meciul de marţi cu Energeticianul Petroşani, pentru a ţine pasul cu adversarele la promovare.


Jucătorii folosiţi în meciul cu Chindia Târgovişte: Lungu - Borţa, Sarris, Cazan, Ţigănaşu - Buşcă, Puşcaş - Rusu (81 Arnăutu), Malakyan (57 N. Popescu), S. Tudor - Moldoveanu. Antrenor: Mugurel Cornăţeanu.


► Top 5 Petrolul Ploieşti

  • este la 6p de promovare şi la 5p de barajul pentru Liga 1 Betano
  • este neînvinsă în ultimele 5 etape disputate în Liga 2
  • în acest an a avut doar rezultate de sub 2,5 goluri
  • este neînvinsă pe teren propriu, având 8 victorii şi 4 remize
  • va juca în etapa următoare cu Politehnica Timişoara (deplasare)


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Petrolul Ploieşti are cota 1.26 pentru un succes iar Energeticianul Petroşani are cota 11.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.85.


În tur, pe 08.09.2018, Energeticianul Petroşani - Petrolul Ploieşti a fost 0-3 (Ghinga 5, Popescu 15, Cazan 37)


Energeticianul Petroşani nu are nicio victorie în deplasare


Energeticianul Petroşani are un debut de an slab, câştigând doar 2p din 9 posibile. "Alb-negrii" au pierdut, 0-2 acasă cu Universitatea Cluj, apoi au avut două rezultate de egalitate consecutive, 1-1 în deplasare cu Aerostar Bacău şi, în ultima etapă, 0-0 pe teren propriu cu FC Argeş Piteşti.

Echipa antrenată de George Zima este pe locul 9 în clasament, după 24 de etape disputate, având 31p, fără nicio şansă la promovare în Liga 1 Betano. Gruparea din Petroşani este la 5p de poziţia a 16-a, prima retrogradabilă, pe care se află Aerostar Bacău şi, ţinând cont de parcursul slab din acest an şi că va juca pe terenul unei echipe care luptă pentru promovare, ar avea mare nevoie de un punct, care ar conta în special pentru moralul jucătorilor. În plus, în etapa următoare Energeticianul va juca acasă cu o echipă care e greu de bătut, CS Mioveni. Energeticianul Petroşani a câştigat ultima dată pe 24.11.2018, 2-1 pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti.


Jucătorii folosiţi în meciul cu FC Argeş Piteşti: Axinte - R. Petre (63 Tudorache), Ioniţă, Misăraş, Dragu - Cenaj, Petruş, Gunie (39 Neacşa), Maxim - Al. Popescu (74 Ionică), V. Rusu. Antrenor: George Zima.


► Top 5 Energeticianul Petroşani

  • este la 5p de poziţia a 16-a, care este de Liga 3
  • nu are nicio victorie în ultimele 6 etape
  • are 4 rezultate consecutive de sub 2,5 goluri
  • este fără victorie în deplasare, având 6 remize şi 6 înfrângeri
  • va juca în etapa următoare cu CS Mioveni (acasă)Petrolul Ploieşti - Energeticianul Petroşani 2-0 (1-0)

C Â Ş T I G Ă T O R ! 👍