Pontul Zilei - 18 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de duminică, 18 noiembrie 2018, format din meciul Etiopia - Ghana (ora 15:00), din etapa a 5-a a preliminariilor Cupei Africii pe Naţiuni 2019, care va avea loc pe "Addis Ababa National Stadium" din Addis Ababa.


Pariază acum pe meciul Etiopia - Ghana!


Echipa naţională a Etiopiei a reuşit o singură victorie în cele 4 meciuri disputate în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni 2019, Grupa F, astfel că mai are şanse minime de calificare la turneul final. "Walia ibex" au debutat cu o înfrângere categorică, 0-5 în deplasare cu Ghana, după care au câştigat acasă, 1-0 cu Sierra Leone, au terminat la egalitate, tot pe teren propriu, 0-0 cu Kenya. În ultimul meci, pe 14 octombrie, Etiopia a fost învinsă categoric în deplasare cu 3-0 de Kenya. După 4 etape disputate, echipa antrenată de Abraham Mebratu se află pe locul 3 în clasament, având 4 puncte, după Ghana 9 puncte şi Kenya 7 puncte.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Etiopia are cota 6.00 pentru un succes iar Ghana are cota 1.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.00.


Reprezentativa Ghanei este aproape calificată la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care va fi găzduită de Camerun în 2019. În cele 4 partide disputate până acum, "Black Stars" au avut 3 victorii şi o înfrângere. Ghanezii au debutat cu un 5-0 acasă cu Etiopia, apoi au pierdut în deplasare, 0-1 cu Kenya. Ei au jucat doar două meciuri, pentru că a câştigat la "masa verde", cu scorul de 3-0 meciurile pe care ar fi trebuit de jucat acasă şi în deplasare cu Sierra Leone. După 4 etape disputate, echipa antrenată de James Kwesi Appiah se află pe locul 1 în clasament, având 9 puncte, fiind urmată de Kenya 7 puncte, Etiopia 4 puncte şi Sierra Leone 3 puncte.


Gazdele au nevoie de 6 puncte în ultimele două partide cu Ghana (acasă) şi Sierra Leone    (deplasare), însă chiar şi aşa, depind de jocul rezultatelor. Mai exact, şansele Etiopiei sunt doar teoretice, pentru că e greu de crezut că va bate Ghana, iar în ultima etapă, Kenya nu va câştiga acasă cu Sierra Leone. Ghana este una dintre cele mai puternice reprezentative de pe continentul negru şi, în mod normal, va lupta până la sfârşitul preliminariilor pentru a termina pe primul loc în Grupa F.