Pontul Zilei - 17 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 17 octombrie 2018, format din meciul Real Zaragoza - Cádiz CF (ora 22:00), din turul al treilea al Cupei Spaniei, care va avea loc pe "Estadio La Romareda" din Zaragoza.


Real Zaragoza - Cádiz CF (Copa del Rey)

Real Zaragoza trece printr-o perioadă foarte slabă în Segunda División, unde are 5 meciuri consecutive fără victorie, mai exact 2 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri. Echipa antrenată de Imanol Idiakez se află pe locul 14 în clasament, având 10 puncte după 9 etape disputate. "Los Maños" sunt la 12 puncte de lidera Málaga CF şi la doar 2 puncte de CD Tenerife, echipă care ocupă prima poziţie retrogradabilă.


Cádiz CF are un parcurs foarte slab în Segunda División, fiind fără victorie în ultimele 8 etape, în care a avut 4 rezultate de egalitate şi 4 înfrângeri. Echipa antrenată de Álvaro Cervera se află pe locul 20 în clasament, având 7 puncte, fiind la 1 punct de locul salvator. Deocamdată "El Submarino" nu este într-o situaţie critică, însă nici bună, având un singur succes


În acest sezon al Cupei Spaniei, Real Zaragoza a eliminat-o, acasă, cu 2-1 pe Deportivo La Coruña, în timp ce Cádiz CF a trecut de CD Tenerife, pe care a învins-o cu scorul de 2-1 în deplasare. În sezonul trecut din Segunda División, Cádiz CF a bătut-o cu 2-0 pe Real Zaragoza atât în tur, pe "Estadio La Romareda", cât şi în retur, pe "Estadio Ramón de Carranza".


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Real Zaragoza are cota 2.20 pentru un succes iar Cádiz CF are cota 3.10 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.55. Va fi un meci echilibrat, între două echipe care merg prost în campionatul secund al Spaniei şi ar avea nevoie de o calificare, care ar fi bună pentru moralul jucătorilor. În plus, în şaisprezecimile de finală, învingătoarea va întâlni o echipă din Primera División şi cine ştie, poate o vor întâlni pe FC Barcelona, Real Madrid sau Atlético Madrid.


Real Zaragoza

  • este pe locul 14 în clasament după 9 etape disputate având 10p
  • a terminat pe locul 3, cu 71p, în sezonul trecut
  • are 2 victorii după 9 etape disputate în Segunda División
  • a câştigat ultimul meci din campionat pe 08.09.2018, 4-0 în deplasare cu Real Oviedo
  • va juca în etapa viitoare, acasă, cu CD Tenerife


Cádiz CF

  • este pe locul 20 în clasament după 9 etape disputate având 10p
  • a terminat pe locul 9, cu 64p, în sezonul trecut
  • are un singur succes după 9 etape disputate în Segunda División
  • a câştigat ultimul meci din campionat pe 17.08.2018, 1-0 acasă cu UD Almería
  • va juca în etapa viitoare, acasă, cu Sporting Gijón