Pontul Zilei - 17 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 17 noiembrie 2018, format din meciul Turcia - Suedia (ora 19:00), din etapa a 4-a în Grupa a 4-a din Seria B a Ligii Naţiunilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Konya Büyükşehir Stadyumu" din Konya. Arbitru va fi István Kovács din România.


Pariază acum pe meciul Turcia - Suedia!


Reprezentativa Turciei a avut un parcurs slab în Grupa a 4-a din Seria B a Ligii Naţiunilor, unde a avut o victorie şi două înfrângeri. "Ay-Yıldızlılar" au debutat cu o înfrângere acasă la Trabzon, 1-2 cu Rusia (Serdar Aziz 41 - Denis Cheryshev 13, Artyom Dzyuba 49), după care a urmat o victorie dramatică în deplasare la Solna, 3-2 cu Suedia (Isaac Thelin 35, Viktor Claesson 49 - Hakan Çalhanoğlu 51, Emre Akbaba 88, 90+2) şi din nou o înfrângere, 0-2 în deplasare la Sochi cu Rusia (Roman Neustädter 20, Denis Cheryshev 78). După 3 etape disputate, echipa antrenată de Mircea Lucescu se află pe locul 2 în clasament, având 3 puncte, după Rusia 7 puncte, dar înaintea Suediei 1 punct.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Turcia are cota 2.40 pentru un succes iar Suedia are cota 3.20 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.25.


Echipa naţională a Suediei a jucat doar două partide în Grupa a 4-a din Seria B a Ligii Naţiunilor, fără a reuşi să obţină o victorie. În primul meci, disputat acasă la Solna cu Turcia, "Blågult" au avut 2-0 pe tabela de marcaj (Isaac Thelin 35, Viktor Claesson 49), însă turcii au reuşit o spectaculoasă răsturnare de scor, câştigând cu 3-2 (Hakan Çalhanoğlu 51, Emre Akbaba 88, 90+2). În următorul meci, scandinavii au reuşit un egal în deplasare la Kaliningrad, 0-0 cu Rusia. După 2 etape disputate, echipa antrenată de Janne Andersson se află pe locul 3 în clasament, având 1 punct, după Rusia 7 puncte şi Turcia 3 puncte.


Indiferent de rezultat, Turcia nu mai poate termina pe primul loc, pentru că mai are de disputat un singur joc şi este la 4 puncte de lidera Rusia. Probabil Mircea Lucescu va fi demis, pentru că a avut rezultate slabe şi în preliminariile CM 2018 şi în meciurile amicale şi după cum joacă, adică slab, Turcia poate rata şi calificarea la Euro 2020. Deşi are un singur punct şi este la 6 puncte de Rusia, selecţionata Suediei încă are şanse de a termina pe primul loc! Scandinavii au nevoie de 6 puncte în ultimele două jocuri, în deplasare cu Turcia şi acasă cu Rusia. În acest caz, ei ar avea la final 7 puncte în clasament, însă ar avea avantajul meciurilor directe cu "Sbornaya".