Pontul Zilei - 17 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de luni, 17 decembrie 2018, format din meciul Atalanta Bergamo - Lazio Roma (ora 21:30), din etapa a 16-a a campionatului Italiei (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe "Stadio Atleti Azzurri d'Italia" din Bergamo.Deschide cont la Betano si pariază pe meciul din Pontul Zilei!


Atalanta Bergamasca Calcio a trecut cu bine peste înfrângerile din Serie A cu FC Empoli (2-3, deplasare) şi SSC Napoli (1-2, acasă), câştigând în ultima etapă meciul disputat pe "Stadio Friuli" cu Udinese Calcio (3-1). După 15 etape disputate, echipa antrenată de Gian Piero Gasperini se află pe locul 10 în clasament, având 21 puncte. Bilanţul "Nerazzurri", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 7, a fost de 6 victorii, 3 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 29-20.


► Atalanta Bergamo

  • are al 3-lea atac din Serie A, după Juventus şi Napoli
  • are 3 victorii în 7 meciuri jucate pe teren propriu
  • are 7 rezultate consecutive de peste 2,5 goluri
  • nu are niciun rezultat de egalitate în ultimele 9 etape
  • va juca în etapa viitoare în deplasare cu Genoa     CFC


Società Sportiva Lazio este neînvinsă în Serie A de 5 etape, însă a avut doar o victorie şi nu mai puţin de 5 rezultate consecutive de egalitate, cu Sassuolo (1-1, deplasare), AC Milan (1-1, acasă), Chievo (1-1, deplasare) şi Sampdoria (2-2, acasă). După 15 etape disputate, echipa antrenată de Simone Inzaghi se află pe locul 5 în clasament, având 25 puncte. Bilanţul "Biancocelesti", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 5, a fost de 7 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrângeri, golaveraj 22-18.


► Lazio Roma

  • are 4 rezultate consecutive de egalitate în Serie A
  • are 2 înfrângeri în 7 meciuri jucate în deplasare
  • are 5 rezultate la rând Gol Gol (GG)
  • a marcat cel puţin un gol în 6 din cele 7 deplasări
  • o va întâlni în runda următoare acasă pe Cagliari Calcio


Atalanta are ca obiectiv să prindă un loc de Europa League, după ce în acest sezon a reuşit această performanţă, dar a fost eliminată în play-off de FC København. Lazio se va lupta cu AC Milan pentru locul 4, ultimul de Liga Campionilor, după ce podiumul pare de netrecut, cu Juventus Torino, SSC Napoli şi Internazionale Milano. "Le Aquile", 9p, s-au calificat în şaisprezecimile Europa League, după ce au terminat pe locul 2 într-o grupă cu Eintracht Frankfurt 18p, Apollon Limassol 7p şi Olympique Marseille 1p.


Meciurile dintre Atalanta şi Lazio Roma, disputate la Bergamo, au fost toate GG în ultimele 5 întâlniri, în care s-au consemnat rezultatele: 2-1, 1-1, 3-1, 3-4 şi 3-3. Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Atalanta Bergamo are cota 2.27 pentru un succes iar Lazio Roma are cota 3.60 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.50. Un nou Gol Gol are cota 1.55 la Betano, iar că partida va avea un rezultat de peste 2,5 goluri, are cota 1.65.