Pontul Zilei - 16 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 16 noiembrie 2018, format din meciul Sudanul de Sud - Burundi (ora 15:00), din etapa a 5-a a preliminariilor Cupa Africii pe Naţiuni, care va avea loc pe "Juba Stadium" din Juba.


Pariază acum pe meciul Sudanul de Sud - Burundi!


Sudanul de Sud are rezultate foarte slabe în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, unde a pierdut toate meciurile. "Bright Stars" au pierdut cu 0-3 în faţa lui Burundi (deplasare), 0-3 cu Mali (acasă), 0-3 cu Gabon (deplasare) şi, în ultimul meci, 0-1 cu Gabon (acasă). După 4 etape disputate, echipa antrenată de Im Heung-Se se află pe locul 4 în clasament, având 0 puncte. Sudanul de Sud nu a fost în stare să înscrie niciun gol în 360 de minute, însă a încasat 10 goluri.


Burundi are un parcurs bun în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, unde este neînvinsă după 4 etape disputate. "Les Hirondelles" au debutat cu o victorie, 3-0 cu Sudanul de Sud (acasă), după care au avut trei rezultate consecutive de egalitate, 1-1 cu Gabon (deplasare), 0-0 cu Mali (deplasare) şi, în ultimul joc, 1-1 cu Mali (acasă). După 4 disputate, echipa antrenată de Olivier Niyungeko se află pe locul 3 în clasament, având 6 puncte, după Mali 8 puncte şi Gabon 7 puncte.


Sudanul de Sud a apărut pe harta lumii la începutul anului 2011 şi este una dintre cele mai sărace ţări din lume. Fără bani, fotbalul nu există, astfel că rezultatele din preliminarii spun totul desprea valoarea echipei naţionale. Burundi are jucători mai valoroşi, care evoluează şi prin Europa la Motherwell, União da Madeira sau Stoke City şi, are şanse de calificare la turneul final care va avea loc la anul în Camerun.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Sudanul de Sud are cota 7.50 pentru un succes iar Burundi are cota 1.40 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.50. Burundi e obligată să câştige 6 puncte în ultimele două meciuri din preliminarii, cu Sudanul de Sud şi Mali, pentru a avea o şansă la locurile 1-2 (primul loc asigură calificarea, iar poziţia a 2-a în funcţie de punctajul din restul grupelor). Sâmbătă va avea loc şi meciul Gabon - Mali, unde pentru Burundi ar fi bun un egal sau o victorie a gabonezilor.


Sudanul de Sud - Burundi 2-5 (1-2)
CÂŞTIGĂTOR!