Pontul Zilei - 16 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 16 mai 2019, care vine de la meciul Standard Liège - Club Brugge KV (ora 21:30), din etapa a 9-a a campionatului Belgiei (Championship Playoff), care va avea loc pe "Stade Maurice Dufrasne" din Liège.

Pariază acum pe meciul Standard Liège - Club Brugge KV!


Standard Liège trece printr-o formă foarte slabă, avân 4 înfrângeri consecutive în Championship Playoff, 1-3 acasă cu Racing Genk, 1-2 în deplasare cu Royal Antwerp, 1-2 în deplasare cu RSC Anderlecht Bruxelles şi, în ultima partidă, 2-3 acasă cu KAA Gent.

După 8 etape disputate, echipa antrenată de Michel Preud'homme se află pe locul 4 în clasament, având 36 puncte. Bilanţul "Les Rouges" a fost de 3 victorii, 0 egaluri şi 5 înfrângeri, golaveraj 15-16.

În ultimele 2 etape din acest sezon, Standard Liège va juca cu Club Brugge KV (acasă) şi Racing Genk (deplasare). Echipa lui Răzvan Marin nu mai poate pierde calificarea în Europa League, însă dacă va termina pe locul 4, va juca în preliminarii, însă dacă se va clasa pe 3, unde este Royal Antwerp cu 39p, ar avea asigurat un loc în grupe.

Top 5 Standard Liège

  • este la 3p de locul 3 şi o calificare direct în grupele Europa League
  • a terminat în sezonul trecut pe locul 2 în Championship Playoff, cu 43p
  • are 5 înfrângeri în ultimele 6 etape jucate în Championship Playoff
  • are 4 rezultate consecutive GG în Championship Playoff
  • a încasat 6 goluri în ultimele 2 partide jucate acasă în Championship Playoff


Conform casei de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), Standard Liège are cota 3.50 pentru un succes iar Club Brugge KV are cota 1.92 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.90.

Ultimele 5 rezultate din Jupiler Pro League dintre Standard Liège - Club Brugge KV, pe stadionul "Stade Maurice Dufrasne", au fost 2-0, 0-3, 1-1, 1-1 şi 3-1

Rezultatele din acest sezon, Standard Liège - Club Brugge KV 3-1, Club Brugge KV - Standard Liège 3-0 şi Club Brugge KV - Standard Liège 4-0

Club Brugge KV are un final de sezon foarte bun, reuşind după egalul din deplasare, 0-0 cu Royal Antwerp, să câştige 3 meciuri la rând, 1-0 acasă cu RSC Anderlecht Bruxelles, 1-0 în deplasare cu KAA Gent şi 3-2 acasă cu Racing Genk.

După 8 etape disputate, echipa antrenată de Ivan Leko se află pe locul 2 în clasament, având 47 puncte. Bilanţul "Blauw-Zwart" a fost de 6 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere, golaveraj 16-7.

În ultimele 2 etape din acest sezon, Club Brugge KV va juca cu Standard Liège (deplasare) şi Racing Genk (acasă). Campioana este la 3p de Racing Genk, care va juca la Bruxelles cu RSC Anderlecht, după care va urma meciul direct cu lidera din Championship Playoff, acasă pe stadionul "Jan Breydel".

Top 5 Club Brugge KV

  • este la 3p de lidera Racing Genk cu care va juca acasă în ultima etapă
  • a terminat în sezonul trecut pe locul 1 în Championship Playoff, cu 46p
  • are 3 victorii şi un egal în ultimele 4 etape jucate în Championship Playoff
  • are 3 rezultate NG în ultimele 4 etape susţinute în Championship Playoff
  • nu are nicio victorie în ultimele 3 partide jucate la Liège