Pontul Zilei - 16 aprilie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 16 aprilie 2019, care vine de la meciul FC Barcelona - Manchester United (ora 22:00), din manşa a doua a sferturilor de finală din Liga Campionilor, care va avea loc pe stadionul "Camp Nou" din Barcelona.


Pariază acum pe meciul FC Barcelona - Manchester United!

FC Barcelona are un sezon perfect până acum, pentru că este aproape campioană, având 9p avans faţă de Atlético Madrid cu 7 etape înainte de finalul sezonului, calificată în finala Cupei Spaniei unde va juca cu Valencia CF şi, mai ales, aproape de o calificare în semifinalele Ligii Campionilor, competiţie pe care gruparea "Blaugrana" a câştigat-o ultima dată în sezonul 2010-2011 (3-1 cu Manchester United). În ultima etapă din Primera División, antrenorul Ernesto Valverde a menajat toţi titularii, iar Barça nu a reuşit decât un 0-0 în deplasare cu ultima clasată SD Huesca. Catalanii sunt odihniţi pentru returul de marţi cu Manchester United şi vor trebui să trateze meciul cu maximă seriozitate, pentru a nu o păţi la fel ca Paris Saint-Germain.

Top 5 Futbol Club Barcelona

  • este lideră în Primera División, după 32 de etape disputate
  • a câştigat ultima dată Liga Campionilor în urmă cu 8 ani
  • a pierdut ultima dată acasă în Liga Campionilor pe 1 mai 2013, 0-3 cu Bayern München
  • este neînvinsă în ultimele 30 de meciuri jucate acasă în Liga Campionilor
  • va juca în semifinale cu FC Liverpool sau FC Porto


Conform casei de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), FC Barcelona are cota 1.39 pentru un succes iar Manchester United  are cota 7.80 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.30.


Manchester United a obţinut o victorie muncită în ultima etapă din Premier League, 2-1 acasă cu West Ham United, ambele goluri fiind marcate din penalty de Paul Pogba. Echipa antrenată de norvegianul Ole Gunnar Solskjær este însă în perciol de a rata calificarea în Liga Campionilor, pentru că este pe locul 5 după 33 de etape disputate, cu 64, după Tottenham, locul 3 cu 67p şi Chelsea, locul 4 cu 66p, dar înaintea lui Arsenal, locul 6 cu 63p (Chelsea are un meci în plus jucat, iar Arsenal unul mai puţin disputat. "The Red Devils" sunt foarte aproape de a fi eliminaţi din Liga Campionilor, după ce în tur, au pierdut acasă cu 1-0 în faţa lui FC Barcelona, însă nimeni nu le dădea nicio şansă nici în optimi, după ce au luat bătaie acasă cu 2-0 de la PSG...

Top 5 Manchester United Football Club

  • este pe locul 5 în Premier League, după 33 de etape disputate
  • a câştigat ultima dată Liga Campionilor în urmă cu 20 ani
  • are 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri jucate în Liga Campionilor
  • are 3 victorii în ultimele 4 deplasări din Liga Campionilor
  • va juca în semifinale cu FC Liverpool sau FC Porto

FC Barcelona - Manchester United 3-0 (2-0)
C Â Ş T I G Ă T O R ! 👆


FC Barcelona - Manchester United