Pontul Zilei - 15 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 15 noiembrie 2018, format din meciul Belgia - Islanda (ora 21:45), din Grupa a 2-a din Seria A a Ligii Naţiunilor, care va avea loc pe stadionul "Stade Roi Baudouin" din Bruxelles.

5bec4f6ad7e95_1542213482.png


Pariază acum pe meciul Belgia - Islanda!


Echipa naţională a Belgiei a jucat două meciuri în Liga Naţiunilor, reuşind să le câştige pe amândouă, 3-0 în deplasare cu Islanda (Hazard 29p, Lukaku 31, 81) şi 2-1 acasă cu Elveţia (Lukaku 58, 84 - Gavranović 76). După 2 etape disputate, echipa antrenată de spaniolul Roberto Martínez se află pe locul 1 în clasament, având 6 puncte. În ultimele două partide din grupă, "Les Diables Rouges" vor mai juca cu Islanda (acasă) şi Elveţia (deplasare).


Reprezentativa Islandei a avut un parcurs foarte slab în Liga Naţiunilor, unde a avut 3 înfrângeri în 3 meciuri. "Strákarnir okkar" au pierdut cu 6-0 în deplasare cu Elveţia, cu 3-0 acasă cu Belgia şi cu 2-1 pe teren propriu în faţa Elveţiei. După 3 etape disputate, echipa antrenată de Erik Hamrén se află pe locul 4 în clasament, având 0 puncte. În ultimul meci, islandezii vor juca în deplasare cu Belgia, echipa clasată pe primul loc.


Belgia se luptă cu Elveţia pentru a termina pe primul loc în Grupa a 2-a din Seria A a Ligii Naţiunilor, ambele selecţionate având 6 puncte, însă elveţienii au un meci în plus. "Les Diables Rouges" vor să câştige joi partida de la Bruxelles cu Islanda, pentru a face 9 puncte în clasament şi a putea juca la egal în ultimul meci din grupă, care va avea loc la Luzern, pe 18 noiembrie. Chiar dacă ar face 9 puncte, Belgia nu e sigură de locul 1, pentru că în ultimul meci va juca în Elveţia, unde în cazul unei înfrângeri cu 1-0, ar termina pe locul 2, pentru că elveţienii au avantajul meciurilor directe.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Belgia are cota 1.18 pentru un succes iar Islanda are cota 18.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 7.25. Până acum Belgia a jucat de 10 ori cu Islanda, în preliminariile CM, preliminariile CE, amical şi Liga Naţiunilor, bilanţul fiind de tot atâtea victorii pentru belgieni. În meciurile din Liga Naţiunilor, atât Belgia, cât şi Islanda, au avut doar rezultate de peste 2,5 goluri. Gazdele au jucători foarte tehnici şi rapizi, oaspeţii fiind atletici, astfel că mă aştept ca mă aştept ca arbitrul israelian Orel Greenfield să arate un cartonaş înainte de minutul +34.


Albert Gudmundsson, cartonaş galben în minutul 31

C Â Ş T I G Ă T O R  !