Pontul zilei - 14 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul zilei - 14 septembrie 2018, meciul dintre Huesca si Rayo Vallecano, din LaLiga.Huesca - Rayo Vallecano (ora 22:00)

Vineri, pe Estadio El Alcoraz, Huesca incearca sa-si ia revansa in fata fanilor in duelul cu Rayo Vallecano, dupa ce in runda trecuta a suferit o adevarata corectie la Barcelona, pierzand cu 2-8. Huesca ne-a aratat ce se intampla atunci cand esti o echipa mica si incerci sa iesi la joc contra catalanior pe Camp Nou. Cam cum era Rayo Vallecano inainte de retrogradare, cu Paco Jemez pe banca. Totusi, trupa gazda are 4 puncte acumulate in primele 3 runde, in timp ce oaspetii vin la Huesca fara niciun punct in primele doua meciuri, infrangeri acasa cu Sevilla, scor 1-4, si-n deplasarea de la Atletico Madrid, scor 0-1.

Chiar daca n-a marcat la Madrid, Rayo a aratat multe lucruri pozitive in atac, la fel cum baietii lui Michel construisera si-n prima runda. Huesca a marcat de cate doua ori in toate cele trei dispute ale acestui sezon, iar formatia condusa de Franco de pe banca devine una dintre echipele noastre favorite de jucat la goluri.

Sunt doua cluburi nou-promovate, ce vor cauta sa evite reintoarcerea in cea de-a doua divizie spaniola, asa ca o victorie aici, chiar daca-i debut de sezon, este destul de importanta. Ambele vor forta pe plan ofensiv si, la cum le-am vazut pana in acest moment, este aproape imposibil sa nu ne furnizeze multe goluri.

In stagiunea precedenta, in Segunda, ambele dispute directe ne-au oferit 3 goluri.