Pontul Zilei - 13 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 13 decembrie 2018, format din meciul Villarreal CF - Spartak Moscova (ora 19:55), din etapa a 6-a a Europa League (vezi aici program, rezultate şi clasament), care va avea loc pe "Estadio de la Cerámica" din Villarreal.Pariază acum pe meciul Villarreal CF - Spartak Moscova!


Villarreal CF nu a pierdut niciun meci în Grupa G din Europa League, unde deşi este lideră, nu are asigurată calificarea. "El Submarino Amarillo" a avut următoarele rezultate: 2-2 acasă şi 0-0 deplasare cu Glasgow Rangers, 3-3 deplasare Spartak Moscova şi 5-0 acasă şi 0-0 deplasare cu Rapid Viena. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Luis García Plaza se află pe locul 1 în clasament, având 7 puncte. Bilanţul spaniolilor a fost de 1 victorie, 4 egaluri şi 0 înfrângeri, golaveraj 10-5.


Spartak Moscova este pe ultimul loc în Grupa G din Europa League înaintea ultimei etape, dar depinde doar de ea ca să se califice în şaisprezecimi. "Narodnaya komanda" a avut următoarele rezultate: 0-2 deplasare şi 1-2 cu Rapid Viena, 3-3 acasă cu Villarreal CF şi 0-0 deplasare şi 4-3 acasă cu Glasgow Rangers. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Oleg Kononov se află pe locul 4 în clasament, având 5 puncte. Bilanţul ruşilor a fost de 1 victorie, 2 egaluri şi 2 înfrângeri, golaveraj 8-10.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Villarreal CF are cota 1.55 pentru un succes iar Spartak Moscova are cota 6.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.20.


Clasament: 1. Villarreal CF 7p, 2. Rapid Viena 7p, 3. Glasgow Rangers 6p, 4. Spartak Moscova 5p.


Ultimele meciuri: Villarreal CF - Spartak Moscova şi Rapid Viena - Glasgow Rangers


În Grupa G toate echipele depind doar de ele pentru a se califica în şaisprezecimi de finală ale Europa League. Villarreal are nevoie de un egal acasă cu Spartak Moscova pentru a se califica, însă cu siguranţă va juca la victorie. Pentru ruşi totul este clar, dacă nu vor câştiga pe "Estadio de la Cerámica", vor fi eliminaţi din competiţie. Villarreal are un sezon foarte slab în Primera División, unde se află după 15 etape disputate exact deasupra liniei retrogradării, cu 14 puncte. Jucătorii spanioli se pot reabilita în faţa suporterilor dacă vor câştiga grupa şi califica în primăvara europeană. După ce au câştigat cu 3-0 în deplasare cu Anzhi Makhachkala, moscoviţii au intrat în pauza de iarnă, campionatul Rusiei urmând a se relua la începutul lunii martie. Spartak Moscova este la 6 puncte de lidera Zenit Sankt Petersburg.