Pontul Zilei - 12 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 12 decembrie 2018, format din meciul Valencia CF - Manchester United (ora 22:00), din etapa a 6-a a Ligii Campionilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Mestalla" din Valencia.Pariază acum pe meciul Valencia CF - Manchester United!


Valencia Club de Fútbol a ratat obiectivul pe care îl avea în Liga Campionilor, de a se califica în optimile de finală. Rezultatele "Los Murciélagos" din cele 5 meciuri disputate până acum au fost 0-2 şi 0-1 cu Juventus Torino, 3-1 şi 1-1 cu BSC Young Boys Berna şi 0-0 cu Manchester United. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Marcelino García Toral se află pe locul 3 în clasament, având 5 puncte. Bilanţul "Los Che" a fost de 1 victorie, 2 egaluri şi 2 înfrângeri, golaveraj 4-5.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Valencia CF are cota 2.63 pentru un succes iar Manchester United are cota 2.95 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.15.


Manchester United Football Club a reuşit să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu o etapă înainte de finalul meciurilor din Grupa H. Rezultatele MUFC din cele 5 meciuri disputate până acum au fost 1-0 şi 1-0 cu BSC Young Boys Berna, 0-1 şi 2-1 cu Juventus Torino şi 0-0 cu Valencia CF. După 5 etape disputate, echipa antrenată de José Mourinho se află pe locul 2 în clasament, având 10 puncte. Bilanţul "The Red Devils" a fost de 3 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere, golaveraj 6-2.


În Grupa H totul este clar, Juventus Torino şi Manchester United s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Valencia CF a ajuns în şaisprezecimile Europa League, în timp ce BSC Young Boys Berna a fost eliminată. Şansele ca englezii să termine pe primul loc sunt destul de mici, pentru că au nevoie de un succes pe "Mestalla" cu Valencia, iar la Berna, Juve să nu câştige cu YB. Jucătorii vor fi mai mult cu gândul la meciurile din campionat, unde Valencia va juca la Eibar, iar MUFC la Liverpool. Totuşi, va fi un meci de Champions League şi ţinând cont că nu mai este nicio miză deosebită, e de aşteptat ca jucătorii să fie mai relaxaţi şi să evolueze deschis.


Valencia CF - Manchester United 2-1

CÂŞTIGĂTOR!