Pontul Zilei - 11 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 11 decembrie 2018, format din meciul Steaua Roşie Belgrad - Paris Saint-Germain (ora 22:00), din etapa a 6-a a Ligii Campionilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Rajko Mitić" din Belgrad.


Pariază acum pe meciul Steaua Roşie Belgrad - Paris Saint-Germain!


Steaua Roşie Belgrad a avut un parcurs mai mult decât onorabil în Grupa C a Ligii Campionilor, iar acum, înaintea ultimei etape, ar putea teoretic, să se califice în şaisprezecimile Europa League. FK Crvena Zvezda a avut următoarele rezultate: 0-0 acasă şi 1-3 deplasare cu SSC Napoli, 1-6 deplasare cu Paris Saint-Germain şi 0-4 deplasare şi 2-0 acasă cu FC Liverpool. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Vladan Milojević se află pe locul 4 în clasament, având 4 puncte. Bilanţul sârbilor a fost de 1 victorie, 1 egal i 3 înfrângeri, golaveraj 4-13.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Steaua Roşie Belgrad are cota 19.00 pentru un succes iar Paris Saint-Germain are cota 1.18 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 7.00.


Paris Saint-Germain a avut un parcurs destul de modest în Grupa C a Ligii Campionilor, unde este în pericol de a rata calificarea în optimi, în cazul unei înfrângeri pe "Marakana" din Belgrad. "Les Parisiens" au avut următoarele rezultate: 2-3 deplasare şi 2-1 acasă cu FC Liverpool, 6-1 acasă cu Steaua Roşie Belgrad şi 2-2 deplasare şi 1-1 acasă cu SSC Napoli. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Thomas Tuchel se află pe locul 2 în clasament, având 8 puncte. Bilanţul francezilor a fost de 2 victorii, 2 egaluri şi 1 înfrângere, golaveraj 13-8.


"Les Rouge-et-Bleu" depind doar de ei pentru a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă vor trebui să câştige la Belgrad cu Steaua Roşie. În cazul unui egal, PSG ar putea avea 9 puncte, la fel ca SSC Napoli, dacă aceasta ar pierde pe "Anfield" cu FC Liverpool, însă italienii au avantajul meciurilor directe. În cazul în care PSG nu se va impune în Serbia, ar putea să termine pe locul 2, dacă FC Liverpool nu va câştiga cu SSC Napoli. Dacă italienii ar câştiga în Anglia, iar Steaua Roşie Belgrad ar învinge-o pe PSG, atunci sârbii ar termina pe locul 3 şi s-ar califica în şaisprezecimile Europa League. "Crveno-beli" vor juca cu multă ambiţie şi la victorie în meciul cu Paris Saint-Germain, pentru că au fost acuzaţi de presa franceză că au blătuit meciul din tur de pe "Parc des Princes". Însă una e să vrei şi alta e să poţi, pentru că diferenţa de valoare este uriaşă, Paris SG având un buget colosal şi jucători doar de clasă mondială.


Steaua Roşie Belgrad - Paris Saint-Germain 1-4 (0-2)

CÂŞTIGĂTOR!