Pontul Zilei – 10 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei – 10 septembrie 2018, si anume disputa Jong AZ - Jong Ajax, din Eerste Divisie, la o cota de 2.00.Jong AZ - Jong Ajax (ora 21:00)


Luni seara, pe "AFAS Trainingscomplex", ne delectam cu disputa Jong AZ - Jong Ajax, un joc intre doua formatii ce nu pot promova, dar care cauta rezultatele cele mai bune. Jong AZ a inceput sezonul cu doua infrangeri, 2-3, acasa, cu Almere, si 1-2, la Cambuur, iar apoi a venit si primul punct, 1-1 in deplasarea de la Volendam. Asadar, baietii condusi de Vonk au capacitatea sa marcheze cam in fiecare meci, insa apararea este la un nivel foarte jos.

Jong Ajax a pierdut prima disputa, un duel greu la Roda, 1-2, dar a revenit cu un succes clar in fata celor de la Dordrecht, pe teren propriu, scor 5-2. In ultima etapa, a remizat, in deplasare, cu Den Bosch, scor 1-1.

Asadar, niciuna dintre formatii nu are probleme in a inscrie, insa atunci cand vine vorba de aparare, sunt "gauri" imense in ambele tabere. In stagiunea precedenta, putin surprinzator, Jong AZ a castigat ambele partide, 4-2 pe teren propriu si 1-0 in deplasare. Jong Ajax a marcat in ultimele 25 de deplasari, in timp ce-n ultimele sase dispute de acasa ale celor de la Jong AZ am vazut cel putin trei goluri. Vom forta putin nota si vom adauga un gol in plus.