Pontul zilei - 10 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 10 octombrie 2018, format din meciul ASC Daco-Getica București - Aerostar Bacău (ora 15:00), din etapa a 11-a a campionatului României, Liga 2.


ASC Daco-Getica București - Aerostar Bacău


Clubul ASC Daco-Getica București (fostul Juventus Bucureşti) a revenit în Liga 2 după numai un sezon petrecut în Liga 1 şi, presat de Juventus Torino, a fost nevoit să-şi schimbe numele. Aşa a apărut Daco-Getica, un nume ciudat, care nu are nimic de a face cu geto-dacii, dar în România mereu apar "minţi luminate" care iau decizii de râsul curcilor. Echipa din Colentina nu are nicio victorie în ultimele 4 etape, în care a avut 3 rezultate de egalitate şi o înfrângere. În ultima etapă, formaţia antrenată de Marius Baciu a terminat la egalitate, 1-1 pe "Cluj Arena" cu Universitatea Cluj.


Nou promovata Aerostar Bacău are şi ea un parcurs slab în Liga 2, unde se află pe un loc retrogradabil după 10 runde disputate. Echipa antrenată de Cristian Popovici are două înfrângeri consecutive, fiind surclasată în deplasare cu scorul de 5-0 de Petrolul Ploieşti, după care a fost bătută clar acasă, cu 3-0 şi de CS Mioveni. Aşadar, "Aviatorii" nu au câştigat niciun punct în ultimele 2 etape, în care nu au marcat niciun gol, dar au primit în schimb 8.


După 10 etape disputate, Daco-Getica se află pe locul 13 în clasament, având 11 puncte, în timp ce Aerostar Bacău este pe poziţia a 18-a, cu 7 puncte. Ambele echipe au ca obiectiv să se menţină în eşalonul secund. Conform casei de pariuri Betano, Daco-Getica are cota 1.70 pentru un succes iar Aerostar Bacău are cota 4.25 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.70. Gazdele au câştigat un singur meci din cele 5 disputate pe teren propriu, în timp ce oaspeţii au obţinut un singur punct în cele 5 partide pe care le-a susţinut în deplasare.


ASC Daco-Getica București a marcat de fiecare dată un gol sau două în prima repriză, în toate cele 5 meciuri jucate acasă, astfel că la Pontul zilei din 10 octombrie 2018 vă recomand să pariaţi "prima repriză va fi câştigată de Daco-Getica", la o cotă Betano (click aici pentru recenzie) de 2.25.

ASC Daco-Getica București


  • este la 3 puncte de locul 16, primul retrogradabil
  • are cele mai multe remize din Liga 2, 5 în 10 etape
  • are o victorie în 5 meciuri jucate pe teren proptiu
  • are 8 rezultate consecutive GG în Liga 2
  • va juca în etapa următoare la Piteşti cu FC Argeş


Aerostar Bacău


  • este la 2 puncte de locul 15, care este salvator
  • are 7 înfrângeri după 10 etape disputate în Liga 2
  • nu are niciun succes în 4 meciuri disputate în deplasare
  • are 3 rezultate consecutive NG în Liga 2
  • o va întâlni în etapa viitoare, acasă, pe Farul Constanţa