Pontul Zilei - 1 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 1 ianuarie 2019, format din meciul Arsenal Londra - Fulham FC (ora 17:00), din etapa a 21-a a campionatului Angliei, care va avea loc pe stadionul "Emirates" din Londra.Pariază acum pe meciul Arsenal Londra - Fulham FC!


Arsenal Londra a suferit o înfrângere drastică pe "Anfield", unde a fost surclasată cu 5-1 de FC Liverpool, deşi a deschis scorul. În etapa precedentă londonezii nu au reuşit decât un 1-1 în deplasare cu Brighton & Hove Albion, astfel că obiectivul de a reveni pe un loc de Liga Campionilor va fi greu de atins, fiind la 5 puncte de Chelsea Londra. După 20 etape disputate, echipa antrenată de Unai Emery se află pe locul 5 în clasament, având 38 puncte. Bilanţul "The Gunners", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 5 în Premier League, a fost de 11 victorii, 5 egaluri şi 4 înfrângeri, golaveraj 42-30.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Arsenal are cota 1.36 pentru un succes iar Fulham are cota 9.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.00.


Fulham FC a avut un parcurs slab în campionatul Angliei, însă acum în finalul anului a reuşit performanţa de a nu pierde în ultimele 3 etape. "The Cottagers" au avut două rezultate de egalitate, 0-0 în deplasare cu Newcastle United şi 1-1 acasă cu Wolverhampton Wanderers şi o victorie, 1-0 acasă cu Huddersfield Town. După 20 etape disputate, echipa antrenată de Claudio Ranieri se află pe locul 19 în clasament, având 14 puncte. Bilanţul "The Whites", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 3 în Championship, a fost de 3 victorii, 5 egaluri şi 12 înfrângeri, golaveraj 18-43.


Arsenal a ajuns la 5 puncte de ocupanta loculi 4, Chelsea, şi dacă vrea să mai joace în Liga Campionilor, este obligată să aibă câteva victorii consecutive. Primul succes poate veni acum cu Fulham, o echipă pe care în tur a spulberat-o cu 5-1 chiar pe "Craven Cottage". Fulham are cea mai slabă defensivă din Premier League, încasând nu mai puţin de 43 goluri în 20 de etape. Ultimele 5 rezultate de pe "Emirates" dintre Arsenal şi Fulham au fost 4-0, 2-1, 1-1, 3-3 şi 2-0.Arsenal Londra 9 şuturi

Fulham FC 4 şuturi

Total: 13 şuturi

CÂŞTIGĂTOR!