Play n GO lansează slotul Pilgrim of Dead

O companie extrem de respectată în această industrie a jocurilor de noroc, Play N GO a decis ca de această dată să pășească în anul 2023 prin lansarea jocului Pilgrim of Dead.

Tema Egiptului este evidențiată din nou într-un joc la păcănele, doar că de această dată furnizorul se focusează pe povestea Cărții Vieții și le oferă jucătorilor puterea să găsească comoara.

Cu ștate vechi în iGaming, Play n GO ți-a pregătit de-a lungul timpului nenumărate sloturi interesante. Unele au rămas doar de pluton, dar există și jocuri de păcănele online menite să îți atragă atenția și pe care nu ai cum să nu ți le amintești.

Book of Dead este unul dintre acestea, unde tot tema Egiptului Antic este evidențiată, precum se întâmplă și în Pilgrim of Dead.

Jucătorii au puterea de căuta bogățiile și gloria Egiptului Antic, iar în același timp trebuie să nu fie afectați de blestemele străvechi.

Per total, se anunță o experiență captivantă, special concepută pentru a nu-i lăsa pe jucători să uite de jocuri de păcănele online precum Rich Wilde și Book of Dead, două dintre titlurile interesante ale dezvoltatorului de software. Specialiștii chiar spun că acest slot reprezintă o continuare  a titlului anterior lansat în anul 2016 și care a fost de un succes răsunător.

Unde poți juca sloturile furnizorului Play N GO în România

Datorită numelui pe care și l-a făcut în această industrie, Play N GO a semnat parteneriate cu operatori de jocuri de noroc de top licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN), singurul organism care reglementează activitatea în țara noastră. Favbet este unul dintre acești operatori care își dezvăluie titluri populare și care mereu adaugă jocuri de păcănele online noi. Nu ar fi deloc surprinzător dacă Pilgrim of Dead va fi disponibile în cel mai scurt timp.

Până atunci nu îți rămâne decât să te mulțumești cu oferta variată de produse Play N GO, unde sloturi precum Legacy of Egypt, Rise of Merlin și alte jocuri îți stau la dispoziție. Acestea pot fi jucate atât în varianta clasică, pe PC/laptop, cât și prin intermediului dispozitivului mobil, datorită tehnologiei HTML5 de care dispun acestea.

Mecanica jocului de păcănele online Pilgrim of Dead

Jocul se bazează pe tehnologia vechilor sloturi lansate și uneori lasă impresia că vine cu ceva special, dar fanii adevărați Play n GO știu că mai degrabă este un produs nou-nouț cu aceeași mecanică. Este continuarea Bookf of Dead, unde un pelerin singuratic este trimis în lumea din mormintele piramidelor în căutarea Cărții Vieții.

Familiarizați cu această temă, jucătorii sunt pregătiți pentru ceea ce îi așteaptă și vor trece prin mai multe experiențe în încercarea lor de a deschide mormântul care conține obiectul ce oferă cel mai mare câștig al jocului.

Cartea Vieții este dezvăluită odată ce trei simboluri Scatter (Simbolul Mormântului) sunt stivuite la finalul unei rotiri complete. Imediat cum se întâmplă lucrul acesta beneficiezi de jocurile gratuite unde există un simbol extensibil speciale ce face parte din joc.

O funcție aparte și folosită de acest furnizor este posibilitatea de a alege din nou simbolul folosit pe parcursul funcției bonus și care îți poate crește potențialul de câștig și adaugă mai multă emoție.

Funcții speciale Pilgrim of Dead

Odată ce s-a dezvăluit funcția rotiri gratuite, primești simboluri speciale ce se pot extinde pe toate cele cinci role. Simbolurile cu valoare obișnuită au compensație modestă, dar poți da lovitura dacă întreg ecranul este învăluit cu simbolurile specifice temei.

Funcția este redeclanșabilă, doar că atunci când se întâmplă lucrul acesta alte cinci jocuri gratuite vor fi adăugate la numărul celor rămase. Avantajul este că poți respinge simbolul ales, iar cu cât mai multe astfel de simboluri sunt disponibile, crește și potențialul de câștig maxim de până la 10.000 X miza folosită.

Lansarea în data de 23 ianuarie 2023 a fost cu adevărat o doză de curaj a furnizorului, având în vedere că sunt nenumărate jocuri cu această temă care sunt căutate de foarte mulți jucători.

RTP-ul jocului este de 94.2%, sub media industriei, volatilitatea este ridicată și poate reprezenta acel element special de care să te agăți cu speranța că vei obține câștigul maxim ce atinge 10.000 X miza.

Pariurile sunt pentru toate buzunarele, respectiv de la câțiva lei și până la ordinul sutelor de lei, precum se întâmplă în toate sloturile. Acțiunea are loc pe o grilă formată din cinci role și trei rânduri, cât și prin prisma a zece modalități de plată.

Concluzie

Cât timp vei juca Pilgrim of Dead vei avea parte de o atmosferă ceva mai sumbră decât de obicei, dar vei face cunoștință cu Egiptul Antic, o temă atât de folosită de către furnizorii de jocuri de noroc. Funcția specială rotiri gratuite și posibilitatea de redeclanșare sunt elementele care aduc un plus, cu atât mai mult când vei afla că există posibilitatea schimbării simbolului ales în primă instanță pe parcursul funcției rotiri gratuite.