Plaseaza ponturi gratuit pentru a castiga premii in bani

Visul oricarui parior este acela de a castiga bani de pe urma unor pariuri fara sa investeasca nimic, iar daca s-ar putea sa faca asta fara a pierde timp argumentand ponturile ar fi perfect.


Aceasta casa de pariuri v-a oferit aceasta ocazie sezonul trecut, traditia continuand si in editia 2017-2018. Competitia se desfasoara in categoria “Derby Fun” a site-ului, care se poate observa in partea de sus. Pentru a participa la joc nu este neaparata nevoie sa dispui de bani in cont, aspect care, sa recunoastem, atrage multa lume, ci doar sa completezi CNP-ul sau adresa de mail pe care ai ales-o la crerea contului.  


Meciurile oferite de casa de pariuri se refera la cele mai puternice ligi din Europa si au loc doar in weekend. In fiecare saptamana sunt alese cateva meciuri, tu avand posibilitatea de a selecta atat rezultatul final (1X2), cat si scorul corect. Rezultatul in urma scorului corect nu trebuie neaparat sa coincida cu rezultatul final pe care l-ai plasat. Pentru fiecare rezultat final nimerit vei obtine un punct, iar pentru fiecare scor pronosticat corect vei lua 3 puncte. Asadar, un singur meci iti poate aduce 4 puncte in clasament. Dupa alegerea pronosticurilor, valideaza-le introducand CNP-ul sau adresa de mail in campul “Valideaza pronosticul cu CNP sau e-mail” si da click pe butonul verde din partea dreapta a campului.Plaseaza ponturi gratuite pentru a castiga premii in bani, la finalul sezonului putandu-te alege cu o suma destul de frumoasa de pe urma acestui joc. 


Ce-i drept, premiile sunt sub forma de freebet, insa daca vei fi calculat in plasarea unui pronostic/bilet folosind freebetul, saptamanal poti castiga zeci sau chiar sute de lei fara a investi nimic. Suna destul de bine, nu? In fiecare etapa vor fi premiati primii 10 clasati. 


Nu credem ca mai trebuie mentionat ca se poate alege doar una din variantele afisate pentru fiecare tip de pronostic. Urmareste clasamentul in rubrica “Clasament” si vezi pe ce pozitie te-ai clasat si daca te numeri printre castigatori introducand CNP-ul.  


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inscrie-te aici 

2.       Derby Fun (Nu este neaparata nevoie sa-ti alimentezi contul pentru a juca)

3.       Alege rezultatul final si scorul corect pentru fiecare meci ales de casa de pariuri

4.       Introdu CNP-ul sau adresa de mail pentru a iti fi validate pronosticurile

5.       Verifica daca ai castigat introducandu-ti CNP-ul dupa incheierea etapei, pentru a vedea unde te afli in clasament


Castiga saptamanal premii fara niciun risc