Plaseaza pariuri sportive si poti incuraja nationala de tineret din tribune la Euro2019

Casa de pariuri care iti ofera sansa ca in iunie sa vizionezi “pe viu” meciurile tineretului Romaniei la Euro 2019 este Fortuna. Partidele nationalei noastre de tineret din grupa se desfasoara intre 18 si 24 iunie, tu putandu-le urmari din tribuna pe toate cele 3. Prima va avea loc in San Marino, iar celelalte doua in Italia. Promotia dureaza de pe 27 mai pana pe 2 iunie.

Poti fi chiar tu unul dintre castigatori >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Fortuna, pentru a participa trebuind sa efectuezi o depunere in intervalul mai sus mentionat, dupa care sa plasezi cat de multe pariuri doresti, miza minima totala fiind de 50 lei. Alternativ, poti rula minim 250 lei la orice joc de cazino si/sau live casino. Pentru fiecare 50 lei, respectiv 250 lei rulati vei primi un bilet la tragerea la sorti care va desemna cei 7 castigatori. In fiecare zi poti obtine maxim 20 bilete daca alegi pariurile sportive, respectiv maxim 10 bilete daca vei alege jocurile de cazino.

Despre recompense

Vei castiga bilete la meciurile nationalei de tineret la Euro 2019 in cazul in care vei fi unul dintre cei 7 norocosi extrasi. Astfel, in intervalul 28 mai-3 iunie va fi extras un utilizator zilnic, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Astfel, pe 3 iunie vor avea loc 3 extrageri. Acei utilizatori isi vor putea face bagajele pentru excursia in Italia. La o extragere vor participa toti cei care au plasat pariuri in vederea promotiei ziua precedenta. In fiecare zi vor fi extrase si 3 rezerve, pentru eventualitatea in care castigatorul nu poate fi contactat in termen de 24 ore de la data tragerii la sorti.

Pe 18 iunie Romania va juca in San Marino impotriva Croatiei, pe 21 iunie va intalni Anglia in Italia, iar pe 24 iunie va juca impotriva Frantei, tot in Italia. In ziua fiecarui meci va fi asigurat transportul de la aeroport/hotel la stadion.  Cazarea include 7 nopti la un hotel din Bologna, Italia.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza o depunere de minim 50 lei in intervalul 27 mai-2 iunie, dupa care ruleaza minim 50 lei la pariuri sportive sau minim 250 lei la cazino in acelasi interval pentru a primi un bilet
  • Poti primi maxim 20 bilete zilnic daca plasezi pariuri sportive si maxim 10 bilete daca participi la jocuri de cazino
  • In fiecare zi din intervalul 28 mai-3 iunie va fi extras un utilizator pentru a participa direct din tribune la meciurile din grupa ale nationalei Romaniei Under 21
  • Pe 1 iunie si 2 iunie nu va fi efectuata nicio extragere, iar pe 3 iunie se vor efectua 3 trageri la sorti
  • Castigatorii vor pleca pe 17 iunie si vor fi cazati 7 nopti la un hotel din Italia

Poti fi chiar tu unul dintre castigatori >>>