Plaseaza orice pariu pe FCSB vs CFR Cluj si vei primi o cota mai mare

Duminica se va disputa partida dintre FCSB si CFR Cluj, din ultima etapa a play-offului Ligii I, partida care nu mai conteaza decat la palmares, clujenii obtinand titlul etapa trecuta. Casa de pariuri Betfair vine insa cu o oferta inedita pentru aceasta partida, cu scopul de a determina cat mai multi utilizatori sa parieze pe derby-ul campionatului, pana la urma. Astfel, orice pariu ai alege pentru aceasta partida, conform conditiilor, ti se va acorda o cota marita.

Beneficiaza acum de aceasta oportunitate >>>

Ce trebuie sa fac?

Oricine are domiciliul in Romania este eligibil la promotie, inainte de a miza trebuind sa optezi la ea de pe unul din linkurile acestui articol. Plaseaza apoi un pariu pre-live sau live, dar singur pe bilet, la o cota minima de 1.5 in meciul dintre FCSB si CFR Cluj. Pentru a ti se acorda cota marita trebuie ca miza minima sa fie 50 lei, iar pariul sa fie plasat din piata Sportsbook. Miza maxima este 250 lei, putand profita de aceasta Super Cota o singura data. Daca optezi pentru Cash Out promotia nu mai este valabila.

Despre recompensa

Orice pariu pe FCSB vs CFR Cluj iti ofera o cota marita, asta insemnand ca daca vei miza conform cerintelor pe derby-ul Romaniei vei primi in contul tau o cota marita, pe care o poti folosi apoi pe ce pariu doresti. Aceasta Super Cota este valabila timp de 48 ore doar in piata Sportsbook, eventualul castig de pe urma pariului pe care il vei plasa fiind cash, fara conditii de rulaj. Super Cota nu poate fi folosita la pariuri multiple, la orice pariuri ce au cota deja marita sau la pariuri scorecast/wincast.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia FCSB vs CFR Cluj de pe unul din linkurile acestui articol
  • Pariaza live sau pre-live, dar singur pe bilet si de pe piata Sportsbook, pe partida dintre FCSB si CFR Cluj
  • Cota minima este 1.5, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultat ti se va acorda in cont o Super Cota, care va mari cota normala orice eveniment sportiv ai alege
  • Super Cota este valabila timp de 48 ore, castigurile fiind cash, fara conditii de rulaj

Beneficiaza acum de aceasta oportunitate >>>