Plasarea primului pariu la casa online Fortuna

Sponsorul oficial al echipei nationale, Fortuna, reprezinta refugiul perfect pentru cei care nu doresc sa efectueze depozite mari si asta deoarece depozitul minim este 10 lei, disponibil la majoritatea agentiilor offline, prin Cashpoint.
 
Tot ce trebuie facut pentru a depune prin Cashpoint este sa te prezinti la agentie cu buletinul, suma de bani pe care vrei sa o depui, dar si numele de utilizator de la Fortuna. Asta inseamna ca in prealabil trebuie sa te inregistrezi online la Fortuna.
 

Unde gasesc pariurile selectate de mine?


Odata intocmita prima depunere esti gata sa plasezi pariuri. Inainte de toate, trebuie spus ca fiecare pont pe care il selectezi va aparea pe biletul de joc, bilet care se gaseste in dreapta paginii ‘’Pariaza online’’. Pentru a plasa un pariu ne vom focusa atentia pe partea stanga a paginii, acolo unde vedem o lista care prezinta fiecare sport oferit de Fortuna. Deasupra acestei liste observam evenimentele/competitiile cele mai populare din ziua respectiva sau din zilele ce urmeaza. De asemenea, meciuri interesante ce se vor disputa in curand gasim si pe centrul paginii.
 
 
Sa spunem insa ca vom alege un eveniment dintr-o competitie aflata in lista lunga din stanga. In primul rand trebuie sa precizam sportul, apoi sa dam click pe competitia care ne intereseaza. Astfel, in centrul paginii ne vor aparea toate meciurile respectivei competitii, iar in dreptul unui meci vom putea vedea numarul de selectii continut de acesta. Dupa cum am precizat si mai sus, daca vom alege o selectie, aceasta va aparea pe biletul de joc, situat in partea dreapta.
 
 
In cazul imaginii de mai sus, observam ca pe biletul de pariuri ne apare selectia dorita, in dreptul ei aparand cota avuta. In caseta alba vom introduce miza, dedesubtul casetei aratandu-ni-se castigul potential. Dupa ce ne-am asigurat ca acela este pariul pe care dorim sa-l jucam, cu miza aferenta, nu mai trebuie decat sa plasam pariul, selectand butonul albastru. In acest moment pariul a fost  plasat, suma mizata scazandu-ni-se din cont, unul pe care il poti observa in topul paginii.
 
Ulterior, in cazul in care consideram ca pariul este gresit sau daca avem profit in timpul acelui joc/daca dorim sa ne minimizam pierderea, ne putem folosi de butonul Cash Out pentru a ne retrage castigul din acel moment. Asta, daca acel buton exista, el aparand doar pentru anumite sporturi, nu pentru toate.
 

Vreau sa pariez mai mult de o selectie pe bilet; cum procedez?


In cazul in care ne hotaram sa plasam doua sau mai multe pariuri pe un bilet de joc, acest lucru crescand cota si, totodata, castigul potential, vom repeta actiunea prezentata mai sus (selectare sport -> selectare competitie -> selectare meci. In cazul unui bilet meciurile trebuie sa fie diferite. La Fortuna puteti plasa maxim 20 pariuri pe bilet.
 
 
Observati ca miza am trecut-o sub acumulator. In cazul in care dorim sa plasam pariuri separate (unul pe bilet), vom completa miza pentru fiecare selectie in parte, in sectiunea ‘’Pariuri simple’’. Acelasi lucru vom face si in cazul a 3 sau mai multe pariuri pe bilet, unde vom observa ca ni se ofera posibilitatea de a paria tip ‘’sistem’’. Spre exemplu, daca avem 5 pariuri, putem miza ca biletul sa fie castigator pentru doua, trei sau patru pariuri castigatoare. Evident, miza va fi mai mare, castigul putand fi mai mic decat miza, in functie de combinatiile castigatoare.  Insa daca va aflati la primul pariu online va sfatuim sa nu va complicati cu bilete tip sistem.
 

Acum esti pregatit sa plasezi primul pariu/bilet la Fortuna