Patru jucatori din top 10 participa la Rotterdam

Daca in celelalte doua turnee ATP din aceasta saptamana nu avem niciun jucator din top 10, la Rotterdam intalnim nu mai putin de patru. Turneul indoor de 500 puncte de la Rotterdam se afla la editia cu numarul 47. In doi din ultimii 3 ani s-au impus doi francezi, pentru ca in 2018 aici sa triumfe Roger Federer. Anul trecut s-a impus Gael Monfils, care il invingea in finala pe Stan Wawrinka, detinator de wildcard. In penultimul act se opreau Kei Nishikori si Daniil Medvedev. Marius Copil participa si el anul trecut in calitate de lucky looser, pierzand in primul tur in fata unui alt lucky looser: letonul Ernest Gulbis. 

Lista capilor de serie incepe si se incheie cu un rus

Primii 7 capi de serie de la Rotterdam provin din tari diferite, ultimul fiind din aceeasi tara cu primul. Mai exact, favorit principal este rusul Daniil Medvedev, ultimul cap de serie fiind Karen Khachanov. Intre cei doi se afla Tsitsipas, Bautista Agut, Monfils, Goffin, Fognini si Shapovalov. Alti jucatori din top 25 care participa la Rotterdam sunt: Dimitrov, Auger-Aliassime, Rublev si Paire.

Batalie in doi pentru castigarea titlului

Nu puteam incheia acest preview ATP Rotterdam 2020 fara sa amintim de cotele oferite pentru castigarea titlului. La casa de pariuri Betano gasim astfel pariuri antepost. De altfel, Betano este prima casa de pariuri care prezinta pariuri antepost in fiecare saptamana atat pentru turneele din circuitul ATP, cat si pentru cele din circuitul WTA. De asemenea, aici poti vedea in transmisiune directa fiecare partida de pe tabloul de simplu. 

Favorit usor la castigarea titlului de la Rotterdam este rusul Daniil Medvedev, cotat cu 4.5. Il urmeaza indeaproape grecul Stefanos Tsitsipas, cotat fiind cu 4.75. Al treilea favorit este Gael Monfils (8.00), urmat de Andrey Rublev (10.0), Roberto Bautista-Agut si David Goffin, ambii cotati cu 12.0.

Alege dintre zecile de pariuri ale unei partide