Participa saptamanal la un freeroll cu premii de 20000 dolari

In aceasta iarna iubitorii jocului de poker nu au cum sa rateze promotia casei online 888poker, conform careia in fiecare saptamana au sansa de a participa la un turneu freeroll, ce are premii totale de 20 000 dolari. Turneul se numeste „$20 000 Ice Cold Freeroll”.


Pasionatii de poker nu pot rata aceasta sansa >>>



Ce trebuie sa fac?

Orice membru care a efectuat cel putin o depunere la 888, a pariat minim 1 dolar in ultimele 24 luni si care a primit mail este eligibil la aceasta promotie. Pentru a participa la turneu trebuie sa indeplinesti o misiune care vizeaza exclusiv jocul de poker. Astfel, daca preferi jocurile cash trebuie ca intr-o saptamana sa castigi minim 50 maini in jocuri cash de poker, inclusiv SNAP. La masa trebuie sa fie cel putin 4 jucatori, un big blind de minim 5 centi, tipul jocului care se califica fiind doar Hold’em No Limit. In cazul in care preferi turneele, joaca saptamanal in turnee de poker cu buy-in total de minim 20 dolari, inclusiv Blast. Rebuy-urile si add-onurile nu conteaza in vederea indeplinirii misiunii. O saptamana se considera ca fiind perioada intre dimineata de duminica, ora 02:00, pana duminica urmatoare, ora 01:59 dimineata.


Despre recompense

Ai ocazia de a participa saptamanal la un freeroll cu premii de 20000 dolari daca vei indeplini una din misiunile prezentate mai sus. Promotia se va incheia pe 5 februarie. Turneul „$20 000 Ice Cold freeroll” se va disputa in camera de poker in fiecare duminica, incepand cu ora 22:00. Aici blindurile se vor mari la fiecare 4 minute, fiind premiati cel putin 72 utilizatori. 


Rezumat

  • Daca nu ai cont la 888 creeaza-ti unul aici
  • Joaca poker si indeplineste saptamanal misiunea pentru a obtine un bilet la „$20 000 Ice Cold Freeroll”
  • Turneul are loc in fiecare duminica, de la ora 22:00, pana pe 5 februarie


Pasionatii de poker nu pot rata aceasta sansa >>>