Participa la un concurs la care poti castiga 1 000 000 RON

In perioada 16 iunie-30 iunie va avea loc o noua editie a Campionatului European sub 21 ani, una la care Romania participa pentru a doua oara in istorie. Cu ocazia acestui eveniment, casa de pariuri Fortuna prezinta un concurs cu premii totale de 1 650 000 lei. Daca vei fi extrem de inspirat poti castiga chiar 1 000 000 lei.

Fa rost de bani de concediu cu aceasta promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Fortuna poate participa la promotie, aceasta incheindu-se pe data de 24 iunie. Pentru a participa ruleaza minim 200 lei la casa online Fortuna pe evenimente sportive in perioada 7 iunie-24 iunie. Apasa apoi butonul “Joaca acum” din pagina promotiei intitulate “Europrovocarea U21”. Pe pagina vei vedea toate meciurile din cele 3 grupe ale Campionatului European. Cu un simplu click pe fiecare meci ti se va deschide o rubrica in care trebuie sa completezi scorul corect al respectivului meci. Pentru semifinale si finala selecteaza echipele care crezi ca se vor infrunta in aceste 3 meciuri, apoi completeaza cu scorul final. Pentru a confirma rezultatele trebuie sa-ti introduci CNP-ul.

Te poti alatura promotiei si pe parcursul competitiei, insa in acest fel vei pierde din sansele de a nimeri cat mai multe scoruri corecte. Se va acorda un punct pentru fiecare scor final nimerit, in semifinale si finala acordandu-se 1 punct daca ai anticipat corect echipele care se vor intalni in acea faza si 1 punct daca vei nimeri si scorul corect. Atentie, daca vei nimeri scorul corect, insa nu si echipele care se intalnesc nu vei primi niciun punct.

Despre recompense

Scorurile corecte iti pot aduce 1000000 RON daca vei nimeri cel putin 11 scoruri corecte din cele 21 partide prezentate. Daca vei nimeri intre 8 si 10 scoruri corecte vei castiga 500 000 lei, iar daca vei nimeri intre 5 si 7 scoruri corecte vei castiga 100 000 lei. In cazul in care vor fi mai multi cei ce se vor incadra intr-unul sau mai multe dintre cele 3 intervale, premiul se va imparti in mod egal.

Acestea nu sunt insa singurele premii puse la bataie de catre Fortuna. Astfel, primii 100 utilizatori in ordinea numarului de rezultate finale (1X2) vor obtine si ei premii. Aici scorul final oferit se va transforma in pronostic tip 1X2 (victorie gazde, victorie oaspeti, remiza). Cel ce a nimerit cele mai multe scoruri corecte va castiga 50 000 lei, cei de pe locurile 2-4 vor primi jumatate din aceasta suma, ocupantii locurilor 5-10 vor avea in cont 1 250 lei, utilizatorilor de pe locurile 11-25 li se va credita suma de 800 lei, cei de pe pozitiile 26-50 vor primi 500 lei, iar ultimii 50 se vor alege cu 200 lei. In caz de egalitate intre doi sau mai multi utilizatori se va efectua o tragere la sorti, pentru a hotari cine va obtine premiul cel mai mare. Premiile se vor acorda in termen de 30 zile de la incheierea finalei Campionatului European, direct in contul tau bancar.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Pariaza minim 200 lei in perioada 7 iunie-24 iunie
  • Apasa butonul “Joaca acum” din pagina promotiei “Europrovocarea U21”
  • Alege scorul corect pentru cele 21 meciuri selectate la Campionatul European sub 21 ani
  • Daca vei ghici minim 11 scoruri vei primi 1 000 000 RON
  • Cel ce a nimerit cele mai multe rezultate finale de tip 1X2 conform scorurilor corecte, va primi 50 000 RON
  • Vor mai exista multe alte premii, toate creditandu-se direct in contul tau bancar

Fa rost de bani de concediu cu aceasta promotie >>>