Pariurile zilei fotbal 16.01.2023

Meciurile de luni sunt Genoa CFC - FC Venezia, FC Empoli - Sampdoria Genova, Cádiz CF - Elche CF şi Albacete Balompié - CD Leganés.

Genoa şi Venezia se vor întâlni pe "Stadio Luigi Ferraris" din Genoava, în etapa a 20-a din Serie B, de la ora 19:45. "Il Grifone" este pe locul 3 în clasament, cu 33 puncte, după Frosinone 42 puncte şi Reggina 36 puncte, care au jucat în această etapă. "I Lagunari" sunt clasaţi pe penultima poziţie, pe 19, cu 20 puncte, la doar 2 puncte de locul salvator ocupat de Calcio Como. În mod normal Genoa ar trebui să câştige, astfel că voi paria "1 solist".

Empoli şi Sampdoria vor juca luni pe "Stadio Carlo Castellani" din Empoli, în etapa a 18-a din Serie A, de la ora 21:45. "Gli Azzurri" au în acest an două remize cu Udinese şi Lazio şi sunt pe locul 15 în clasament, cu 19 puncte, la 10 puncte de linia retrogradării. "I Blucerchiati" au debutat în 2023 cu o victorie la Sassuolo, însă în ultima rundă a cedat avasă cu liderul Napoli. Mă aştept ca Empoli să o bată pe Sampdoria, însă pentru mai multă siguranţă voi paria că va câştiga oricare dintre reprize.

Cádiz şi Elche vor fi faţă în faţă pe "Estadio Nuevo Mirandilla" din Cádiz, în etapa a 17-a din La Liga, de la ora 22:00. "Los Piratas" au început excelent anul, câştigând neaşteptat pe terenul Valenciei, însă sunt în continuare pe un loc retrogradabil. În schimb "Los Franjiverdes" au debutat în 2023 cu o înfrângere acasă cu Celta Vigo şi sunt clasaţi pe poziţia a 20-a, cu 4 puncte. Cádiz e obligată să câştige acest meci, mai ales că Elche este singura echipă care nu a bătut pe nimeni în 16 etape.

Albacete şi Leganés se vor duela pe "Estadio Carlos Belmonte" din Albacete, în etapa a 23-a din La Liga 2, de la ora 22:00. "Queso Mecánico" au început anul cu un rezultat de egalitate în deplasare cu SD Huesca, sunt pe locul 8 în clasament cu 33 puncte la 7 puncte de promovare. "Los pepineros" au tot 33 puncte şi au debutat în 2023 cu un succes la limită pe teren propriu cu CD Lugo. Va fi partidă echilibrată în care aş paria pe X, dar pentru mai multă siguranţă voi alege PSFX.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.