Pariurile sportive pe faulturi și cartonașe

Pe lângă pariurile sportive deja clasice de tipul 1,x,2, casele de pariuri online au adus permanent în atenția pariorilor noi opțiuni de pariere, care mai de care mai tentante.

Sursa foto: fcbarcelonanoticias.com

Faulturile și eliminările din meciurile de fotbal

Așadar, atunci când joci la pariuri, nu trebuie să te limitezi la cele mai populare oferte, așa cum sunt rezultatul meciului sau numărul de goluri. 

Pentru a profita şi de alte oferte de la casele de pariuri, mulți jucători cu experiență apelează la statisticile privind încălcarea regulilor, mai ales în fotbal. 

Majoritatea agenţiilor de pariuri din România au în oferte opțiuni de pariere bazate pe numărul de faulturi dintr-o partidă de fotbal, dacă se va dicta un penalty, dacă se va rata o lovitură de la 11 metri, dacă va fi o eliminare în meci și nu numai. 

Ar fi demn de luat în seamă, atunci când pariaţi, să încercaţi să evitaţi clasicul "1 solist", "egalul" sau "vor câştiga oaspeţii" şi să mizaţi şi pe alte strategii, pentru a vă crește șansele de câștig.

Ce este un fault în fotbal?

Un fault într-un meci de fotbal este acțiunea unui jucător care contravine regulilor și duce la oprirea jocului de către arbitru. În funcţie de gravitatea faultului, jucătorul care îl face poate fi avertizat cu cartonaş galben sau roşu. 

Dacă contactul fizic are loc în careu, atunci arbitrul întâlnirii poate acorda penalty şi cartonaş roşu jucătorului care provoacă faultul. De obicei, eliminarea se acordă când un jucător scapă singur spre poarta adversă şi este lovit când se apropie de finalizare, fiind faţă în faţă cu portarul sau cu poarta goală. 

Arbitrul întâlnirii poate arăta cartonaşul roşu chiar dacă faultul nu a avut loc în careu, pentru că ultimul apărător îl opreşte neregulamentar pe fotbalistul care are mingea şi îl împiedică de a marca, de a ajunge faţă în faţă cu portarul sau chiar cu poarta goală.

Tipuri de pariuri care nu trebuie uitate

Majoritatea caselor de pariuri au în ofertă faulturile care sunt comise într-un meci de fotbal.

Ofertele caselor de pariuri se regăsesc sub denumirea sub sau peste un anumit număr de faulturi.

 Mai multă varietate este în pariurile pe numărul de cartonaşe galbene sau roşii. 

Se poate paria pe faptul că echipa gazdă sau oaspete va încasa mai multe avertismente, sau că ambele formaţii vor încasa acelaşi număr de cartonaşe galbene. Unele case de pariuri au în ofertă opțiunea de interval de timp în care va fi acordat primul avertisment sau care va fi primul jucător care va încasa cartonaş galben.

Cum pariați pe faulturile din fotbal?

La casele de pariuri există o mulțime de opțiuni pentru faulturi și cartonaşe, dar este important să alegeți corect meciul pentru a nu pierde.

  • Luați în considerare nivelul adversarilor. De obicei, echipa vizitatoare sau mai slab cotată încălcă regulile mult mai des într-un meci cu un favorit clar, pentru că jucătorii nu țin pasul cu adversarii care sunt mai rapizi, mai tehnici sau impulsionați de suporteri.
  • Concentrați-vă pe statistici individuale ale jucătorilor. Unii fotbalişti sunt așa-zișii “duri”, ei primesc avertismente în aproape fiecare meci, comiţând multe faulturi.
  • Ar trebui să ţineţi cont că în prima repriză, jucătorii sunt proaspeți și de obicei țin pasul cu adversarii. Arbitrul acordă de obicei mai multe avertismente în repriza a doua.
  • Nu uitați de miza jocului. De exemplu, în partidele de baraj din competiţiile importante, crește numărul avertismentelor în comparație cu meciurile din faza grupelor.
  • Uită-te la statisticile arbitrului meciului. Unii cavaleri ai fluierului nu au reţineri de a arăta jucătorilor o mulțime de cartonaşe galbene, inclusiv roşii, pentru a putea controla jocul. Alți arbitri preferă să lase jocul mai liber și să recurgă la avertismente ca ultimă soluție.
  • Fii atent la orgoliile jucătorilor. În multe derby-uri, numărul de faulturi este mult mai mare în comparație cu alte meciuri, pentru că jucătorii dau totul pe teren, fiind susţinuţi şi de fani.

Casele de pariuri cu oferte atractive

Nu toate casele de pariuri din România oferă pariuri pe faulturi sau cartonaşe. Pariorii ar vrea să aibă astfel de oferte şi la meciurile din campionatele mai slab cotate. 

De obicei, acestea apar la jocurile din Liga Campionilor sau Europa League și la campionatele de top ale Europei precum Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1 sau Campionatele Mondiale sau Europene. Legalbet vă recomandă să pariaţi la casa de pariuri Betano, care are în ofertă o mulțime de opțiuni pentru faulturi și cartonaşe galbene sau roşii, inclusiv din Liga 1.