Pariurile pe sferturile Campionatului Mondial iti aduc 200 RON fullbet

La cate surprize s-au inregistrat la Campionatul Mondial pana acum, nu ne-ar mira sa vedem inca una in faza sferturilor de finala. In primul sfert Franta si-a pastrat statutul de favorita, reusind sa se califice fara emotii in semifinale, astazi si maine disputandu-se celelalte trei sferturi de finala. La casa de pariuri Betano orice utilizator poate participa la promotia in care premiul reprezinta un fullbet in valoare de cel mult 200 lei.Ce trebuie sa fac?

Pentru a te inscrie la misiune este necesar sa iti accesezi contul Betano, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Supravietuitorul”. In misiune se poate intra pana sambata, 7 iulie, ora 22:30. Plaseaza apoi doua pariuri live si singure pe bilet pe partidele din sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Pariurile pot fi chiar si din aceeasi partida, insa de pe piete diferite.


Pietele care se iau in calcul pentru aceasta promotie sunt: Rezultat final, Total goluri Peste/Sub (sau cele suplimentare), Ambele echipe inscriu (Da/Nu), Cornere (Peste/Sub/ 3way). Cu alte cuvinte, daca ai plasat un pariu pe piata Total goluri Peste/Sub, sa spunem, nu poti plasa si al doilea pariu pe aceeasi piata, chiar daca este vorba de alt meci din sferturile Campionatului Mondial. Miza minima a unui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.7.


Despre recompensa

Pariurile pe sferturile Campionatului Mondial iti aduc 200 RON fullbet in cazul in care ambele sunt castigatoare. De fapt, 200 RON este fullbetul maxim, valoarea acestuia fiind de 50% din totalul sumelor celor doua pariuri. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele doua pariuri eligibile, atunci misiunea nu mai este valabila. Fullbetul se poate folosi pana marti, 10 iulie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, subsectiunea “Promotii” si selecteaza butonul “Inscrie-te acum” din dreptul misiunii intitulate “Supravietuitorul”
  • Plaseaza pariuri live din sferturile Campionatului Mondial, de pe pietele indicate mai sus, insa ai grija sa nu fie vorba despre aceleasi piete
  • Miza minima e 10 lei, iar cota minima 1.7
  • Daca ambele pariuri sunt castigatoare vei obtine un fullbet de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 10 iulie la o cota minima de 1.5


Pariurile live sunt mai usor de intuit >>>